Trofee personalizate, pentru amintiri de neuitat

trofee personalizate

Trofeele personalizate amplifica amintirea ce survine o data cu primirea acestora. Fie ca vorbim de concursuri sportive, sau de alt tip, fie ca vorbim de concursuri scolare sau in afara institutiei de invatamant, cu siguranta ca acestea sunt apreciata, in speta da catre cei care le primesc.

Insa v-ati gandit vreodata de unde vin astfel de trofee personalizate? Daca aveti de exemplu o companie si organizati orice eveniment onofrific, sau aniversare, aceste trofee vor simboliza de fapt recunoasterea de-a lungul anilor de pilda, sau recunoasterea unor rezultte deosebite.

Trofee personalizate de calitate superioara

Trofeele personalizate se pot de fapt personaliza prin gravura sau prin colantare, astfel incat ele sa se potriveasca perfect ceremoniei in cauza.

La acest fapt se mai adauga si ideea ca trofeele pot sa aiba de pilda diverse forme si diverse dimensiuni, pot fi mai mici sau mai mari, pot avea simblouri caracetristice, etc. De asemenea ele pot sa fie confectionate din mai multe tipuri de materiale, cum ar fi cristalul, sau stilca, metalul si multe altele.

Materialele acestea vor fi atent selectionate si combinate, astfel incat trofeul in sine sa dispuna de un design unic si conform evenimentului in cauza.

Trofeele personalizate pot fi adaptate evenimentelor in functie de cerinte

Personalizarea unor trofee se poate realiza dupa cum am mentionat prin gravura sau inscriptionare, dar si prin alte modalitati. Apelati la specialisti in domeniu dar, pentru a obtine o personalizare corespunzatoare a lor: www.productiepromo.ro

Trofeele personalizate pot sa fie dedicate atat competitiilor sportive cat si corporatiilor, unor organizatori de concursuri sau evenimente si asa mai departe. Gama de produse promotionale din care se poate alege in acest sens este foarte vasta.

Trofeele personalizate achizitionate de la o companie specializata in domeniu vor fi unele de calitate superioara, iar in ceea ce priveste modul de realizare a lor, acestea sunt de regula obtinute printr-un procedeu de turnare, presare, ambutisare sau desigur si gravare, in functie de diverse aspecte. Procedeul de gravare mecanica este si el deseori intalnit, iar trofeele personalizate pot fi instalate de pilda pe un soclu de lemn sau din alt material. In acdrul acestor alte materiale cateva exemple ar fi marmura, sau plexiglas si altele. Materialul de baza poate de asemenea sa fie acoperit cu alama-cupru, dar si cu nichel, argint sau chiar si cu aur.

In ceea ce priveste personalizarea in sine, se pot intalni trofee care au inscriptionate anumite nume pe ele, trofee care au gravate simboluri sau embleme si alte elemente, in functie de natura evenimentului in cadrul caruia sunt oferite, in functie de preferintele fiecarui client in parte si asa mai departe.

Optati pentru trofee personalizate de calitate superioara, care sa reprezinte in mod cat mai veritabil exact ceea ce va propuneti, care sa contina simbolistica necesara, care sa sustina evenimente, concursuri pe care le organizati, fie in cadrul unei companii, in institutii de invatamant, sportive sau altele. Trofeele personalizate marcheaza amintiri unice pentru cei care le primesc si totodata pentru cei care le ofera.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.