Tu la ce firma de curierat apelezi? Incearca Star Curier!

curierat rapidCauti o firma de curierat ce te poate ajuta in orice situatie? Star Curier are o oferta completa de servicii de transport prin curier, national si international. Orice documente sau colete vrei sa trimiti in tara sau in lume, poti alege dintre mai multe pachete de servicii, cu termene scurte de livrare si tarife avantajoase.

Star Curier – Firma de curierat care se adapteaza la fiecare client

Star Curier nu este doar o firma de curierat care transporta dintr-o parte in alta coletele plasate de clienti, ci una care se adapteaza la necesitatile fiecaruia dintre acestia. Tarifele serviciilor pot fi personalizate, iar acestea sunt completate de o informare continua a clientului pe toata durata prestarii serviciului. Pentru Bucuresti sunt create oferte speciale de curierat, iar pentru cei care au smartphone-uri si tablete a fost dezvoltata o aplicatie speciala pentru Android prin care se poate urmari expeditia. Tariful de expediere poate fi calculat direct prin instrumentele de pe site-ul firmei, astfel ca afli imediat cat te va costa, fara sa mai suni sau sa mergi pana la un punct de lucru al Star Curier.

Firma de curierat in Bucuresti

Pentru ca are sediul in Bucuresti, firma de curierat ofera in primul rand servicii speciale pentru capitala si localitatile limitrofe. Livrarile in Bucuresti se pot face door-to-door, in maxim 300 de minute de la plasarea comenzii, daca pachetul nu depaseste 5 kg. Bunurile sunt asigurate pana in limita de 150 lei, iar incercarea de livrare se poate efectua de mai multe ori, daca destinatarul nu este gasit. Comenzile se inregistreaza pana la ora 12.00 pentru livrarea in aceeasi zi.

Pachete de servicii ale firmei de curierat

Star Curier are mai multe pachete standard pentru transportul pe teritoriul tarii si in afara ei. Pentru Romania, poti alege intre Star Clasic si Star Loco. Star Loco este serviciul de livrare dintr-o localitate intr-alta, door-to-door, in aproximativ 24 de ore de la preluare. Preluarea comenzii se face in maxim 2 ore de la plasare, daca aceasta este inregistrata inainte de ora 13.00. Firma de curierat ofera si servicii de livrare in aceeasi localitate, termenul mediu de livrare in cazul optiunii Star Loco fiind tot de 24 ore. Tarifele sunt aplicate fara indice de carburant, un avantaj foarte mare indiferent de optiune.

Expedierile internationale sunt efectuate cu ajutorul unei retele internationale de profil, serviciul fiind flexibil si rapid. Daca vrei sa trimiti un colet in strainatate, fie ca esti persoana fizica sau juridica, poti apela la serviciul Standard (cu termen de livrare de aproximativ 48-96 de ore in UE) sau Express (cu termen de livrare de aproximativ 24-48 de ore in UE).

Servicii speciale ale firmei de curierat

Apeland la serviciile Star Curier, ai si cateva optiuni speciale care te vor ajuta. Firma de curierat iti ofera posibilitatea rambursului in cont colector, returului documentului livrat, trimiterii in original al AWB-ului dupa expeditie si taxarii cu valoare declarata pentru persoane juridice. In plus, daca ai un magazin online si colaborezi cu Star Curier, poti integra aplicatia de livrare prin curier in software-ul magazinului. Clientul va putea urmari astfel evolutia expeditiei.

Incearca Star Curier, daca vrei servicii de curierat flexibile si rapide!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.