Umbrele publicitare de la Oblio Astrans, pentru vizibilitate marcii tale!

Ambalajul vinde produsul, iar reclama este sufletul comertului. Nimic mai adevarat intr-o societate de consum in care am ajuns sa cumparam un produs nu pentru ca am avea neaparata nevoie de el, ci pentru ca reclama pe care am vazut-o zilele trecute la televizor este atat de draguta, de vesela si de convingatoare. Sau intr-o zi caniculara, ce poate fi mai ademenitor ca sa te opresti din drumurile si treburile pe care le ai de facut si sa bei o bere rece, decat o terasa cu umbrele publicitare, de pe care “iti fac cu ochiul” marci precum Peroni, Heineken, Corona, Bergenbier, Ciuc, etc.?

In functie de marcile la care fac reclama, umbrelele publicitare pot furniza informatii despre tipul locatiei in care sunt amplasate – o locatie exclusivista, selecta sau o locatie obisnuita, in care oricine isi poate permite o bere, o bautura racoritoare si o cafea. Spre exemplu, in statiunea Mamaia, “perla” Litoralului romanesc, in plin sezon estival intalnesti la tot pasul umbrele publicitare Peroni, Corona, Dab, Amstel (bere), Lavazza (cafea) sau Haggen Dazs (inghetata), practic marci de top al caror pret este pe masura,  in timp ce in statiunile de familisti (Eforie Sud) sau pentru tineret (Costinesti, 2 Mai), remarci umbrele publicitare care fac reclama unor marci “populare”, apreciate pentru raportul calitate/pret – Bergenbier, Heineken, Algida.

                    Oferta Oblio Astrans de umbrele publicitare

Compania Oblio Astrans a intuit corect si a mizat pe succesul acestei “felii” din piata publicitara, oferind umbrele publicitare de buna calitate, cu un design exceptional si in dimensiuni variabile. Garantia calitatii este asigurata de parteneriatul pe care Oblio Astrans l-a incheiat, in 2006, cu compania poloneza Perfecta.

Pentru gradini si terase, Oblio Astrans poate furniza patru tipuri de umbrele publicitare, pe structura metalica sau pe structura de lemn, in functie de dimensiuni, si cu calota din poliester 100% pentru a fi rezistenta la ploaie si la razele UV.

  • umbrele structura metalica, spite de otel, productie europeana
  • umbrele structura de aluminiu eloxat, conceptie Oblio, cu 4 sau 8 spite, in forma patrata sau rotunda
  • umbrele structura de lemn cu legaturi metalice, forma rotunda sau patrata
  • umbrele cu dimensiuni gigant, de pana la 7 X 7 m

Compania recomanda si umbrelele de ploaie publicitare, sub sloganul “publicitatea care iese pe strada si ramane in timp”. Practic, oricine se poate bucura de o umbrela eleganta, cu o persoanlizare discreta si atragatoare.

Avantaje ale umbrelelor publicitare

Umbrelele publicitare reprezinta un mijloc inteligent si la indemana de a face reclama unor marci /produse. Au vizibilitate mare, sunt amplasate in locuri frecventate de multe persoane (terase) si au nu numai impact vizual, ci si emotional/subconstient, determinandu-te sa alegi, din lista de la bar, exact produsul si marca inscrise pe umbrela sub care te adapostesti de arsita sau de o ploaie torentiala de vara. Asigura confort termic sporit, sunt rezistente la vant si la ploaie, iar la nevoie se strang rapid si usor. Sunt vizibile o lunga perioada din an, de regula din primavara pana in toamna, cand sunt deschise terasele.

Daca esti interesat de umbrele publicitare, apeleaza cu incredere la Oblio Astrans, reprezentant pentru Romania al firmei E.doppler & Co.GmbH. Aici vei gasi produse in pas cu dorintele tale si cererea pietei de profil, caracterizate prin calitate, diversitate si desene moderne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.