Unde gasesti cazane de abur saturat eficiente? – Compact Sigma

Cazane-de-apa-fierbinte-EaXsuCompact Sigma din Bucuresti este un producator important din domeniul productiei de cazane de abur saturat. Compania furnizeaza la cerere o gama variata de astfel de produse, care pot functiona pe baza de combustibil gazos (gaze naturale sau gaze petroliere lichefiate) sau pe baza de combustibil lichid (motorina, lichid usor tip 3, combustibil de tip M). Din punct de vedere al tipodimensiunilor de constructie, cazanele de abur saturat sunt construite in peste 100 de variante, fiind capabile sa functioneze la presiuni nominale de 1 bar si intre 4-12 bar (doar valorile pare), arderea efectuandu-se in focare presurizate etanse, in conditii de maxima siguranta.

Cazanele de abur saturat furnizate de catre societatea Compact Sigma, pot acoperi o plaja de debite nominale intre 100 de kg abur/h si 6000 kg abur/h. Au o constructie compacta si robusta de tip monobloc, ignitubulare, orizontale, complet automatizate si cu supratensiune in focar. Ele sunt fabricate in concordanta cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu, fiind certificate ISCIR- CERT si marcate conform directivei 97/23/ICEE cu insemnul european de conformitate CE.

Sfera de aplicabilitate a cazanelor de abur saturat este extrem de larga, acestea fiind utile in diverse procese tehnologice care solicita aburul ca purtator de energie termica. Printre acestea, putem aminti procesele tehnologice de distilare, fierbere, uscare, sterilizare, extrudare din industria alimentara. De asemenea, cazanele cu abur saturat mai pot fi utilizate si in industria farmaceutica, in unitati spitalicesti, in agricultura, in industria zootehnica, industria textila si confectii, industria pielariei si incaltamintei, industria constructiilor la prepararea betoanelor, industria celulozei si a hartiei, in reteaua hoteliera si a penitenciarelor, in unitati militare, s.a.

Printre elementele componente ale unei furnituri standard a cazanelor de abur saturat, se numara si: instalatia de ardere de tip monobloc, cutia de comanda si automatizare a cazanului, presostate de reglaj si protectie, supape de siguranta, pompe de alimentare cu apa, sisteme de control al nivelului apei,  armaturi de inchidere, goliri, purjari si aerisire, etc. Cazanul de abur este izolat termic, avand un invelis metalic ornamental, iar celelalte componente sunt confectionate din materiale rezistente de calitate, care asigura echipamentelor respective functionare si utilizare optime si o durata indelungata de exploatare. In cazul in care aveti nevoie de componente optionale pentru cazanele de abur saturat precum: instalatie de tratare a apei de alimentare, rezervor pentru stocarea acesteia sau cosuri de fum, specialistii companiei Compact Sigma vi le pot oferi la preturi avantajoase.

Calitatea produselor comercializate este certificata printr-o perioada de garantie de 12 luni. In ceea ce priveste cazanul propriu-zis, acesta beneficiaza de un termen de garantie de 3 ani.

Pentru mai multe detalii cu privire la produsele pe care le comercializam, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii companiei Compact Sigma si veti avea parte de raspunsuri precise, prompte si de solutii optime, customizate, care sa raspunda intocmai necesitatilor voastre.

Experienta indelungata, cunostintele de specialitate, abilitatile si competentele personalului nostru au facut posibila atragerea unui numar mare de clienti care au apreciat la adevarata valoare, serviciile si produsele oferite.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.