Unde gasesti usi pentru garaj industriale care sa corespunda necesitatilor si preferintelor tale? – Eurokapu Ellady

usi industrialeCompania Eurokapu Ellady activeaza in domeniul constructiilor inca din anul 2006, in prezent bucurandu-se de o recunoastere totala din partea clientilor care au apelat la serviciile si produsele sale, cu atat mai mult cu cat acestea se ridica la nivelul standardelor europene.

In activitatea pe care o desfasuram, punem mare accent pe multumirea clientilor nostri, oferind solutii complete si customizate care sa le aduca satisfactie deplina atat in ceea ce priveste colaborarea noastra, cat si produsele furnizate. Servicii precum montaj, garantie, revizii, postgarantie, consultanta – avem grija ca fiecare dintre acestea sa fie furnizate la cote inalte de profesionalism.

Dar, sa vedem ce produse se regasesc in oferta Eurokapu Ellady: usi de garaj industriale, usi de garaj rezidentiale, grilaje metalice de protectie, grilaje metalice tip foarfeca, bariere electrice si electromecanice, sisteme de docare, rulouri exterioare din aluminiu, feronerie pentru porti, usi metalice, usi antifoc, seifuri, etc.

In ceea ce priveste usile de garaj industriale, acestea se gasesc intr-o gama diversificata de modele pentru a acoperi un numar mare de necesitati. Panourile usilor industriale au o grosime de 4 cm, fiind izolate cu spuma poliuretanica. Au un coeficient de izolatie de K:0,50 W/mm 20C, iar fetele de metal sunt tratate impotriva coroziunii. Modelele standard sunt cele cu dungi orizontale, de culoare alba, vopsite in camp electrostatic. Sunt echilibrate cu arc de torsiune din materiale negre pentru 100.000 de deschideri. Rama este dotata cu opritoare cu amortizor, iar piesele din componenta lor poarta marca „Flexi Force”, fiind confectionate din otel zincat de rezistenta maxima. Inchiderea usilor industriale se face ermetic datorita celor patru chedere: doua laterale, unul superior montat pe profilul de aluminiu superior si unul inferior cu trei aripi, ce are o corigare de nivel de 4 cm, montat pe profilul de aluminiu inferior.

In functie de cerinte, se poate monta o usa pietonala, un inchizator interior, inchizator exterior cromat, aerisire cu sau fara posibilitate de inchidere, geamuri ovale, rotunde sau dreptunghiulare, sina verticala, sina inalta, sina joasa, sina ce urmareste inclinatia tavanului sau un sistem de automatizare.

In functie de modul de deschidere a usilor de garaj industriale, echipa Eurokapu Ellady recomanda:

  • Reductor cu lant pentru deschiderea manuala- blocajul se realizeaza cu ajutorul a doua inchizatoare interioare (atunci cand mai este o intrare laterala)
  • Sfoara industriala montata pe prima rola si un inchizator exterior negru pentru deschiderea manuala (atunci cand nu mai este o intrare laterala)
  • Produse „Nice” si „Key” pentru deschiderea prin sistem de automatizare
  • Deblocator pentru locurile fara acces lateral pentru cazurile de pana de curent

Pentru mai multe detalii despre usile de garaj industriale, va invitam sa luati legatura cu specialistii companiei Eurokapu Ellady. Acestia va vor furniza corect si la obiect, detaliile care va intereseaza.

Apeland la personalul competent si instruit al societatii noastre, va veti bucura de o colaborare sincera, bazata pe incredere, respect, profesionalism, promptitudine, eficienta si seriozitate.

Daca sunteti in cautarea unor usi de garaj industriale, veniti la cei mai buni furnizori! Eurokapul Ellady va asteapta pentru a va satisface in timp util solicitarile in acest domeniu. Va asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.