Universul produselor din lemn! – Depozit-Cherestea-Chitila.ro

ciucuri-din-lemn-pentru-acoperisLemnul este un material excelent din punct de vedere functional, ecologic si estetic. Este regenerabil, poate fi refolosit si reciclat in anumite aplicatii si este biodegradabil in altele, fiind utilizat sub diferite  forme in producția unei game largi de produse, precum si ca sursa de energie. Lemnul este utilizat in scopuri multiple si in mai multe forme. Dupa utilizarea sa primordiala, pe post de combustibil, lemnul mai este utilizat ca material de constructie: case de lemn, poduri, traverse de cale ferata, mobila, parchet, diferite elemente de design interior, etc. De utilitatea variata a lemnului va puteti bucura si daca apelati la compania Depozit-Cherestea-Chitila.ro din Bucuresti.

Prin intermediul depozitului de cherestea de pe soseaua Chitila Bucuresti, firma va vine in intampinare cu produse din lemn de cea mai buna calitate. In cadrul depozitului veti gasi produse precum: grinzi, cusaci, scanduri, lemn constructii, sipci si baghete din lemn. De asemenea specialistii firmei mai confectioneaza si alte produse din lemn, printre care: cotete din lemn pentru caini si mobilier pentru gradini (foisoare din lemn).

Fie ca incepeti un nou proiect, fie ca extindeti sau definitivaţi unul deja inceput, veti avea nevoie de material lemnos pentru constructii. Depozit-Cherestea-Chitila.ro vine în intampinarea dumneavoastra cu o oferta variată de produse din lemn dintre care se remarca sipcile. La depozitul de cherestea Chitila gasiti sipci din lemn de brad pentru tigla si sipca pentru gard la cel mai bun pret. Stocurile contin sipci de lemn simplu si rindeluit.

Tot in cadrul depozitului din Chitila va sunt oferiti spre vanzare cusaci din lemn de brad. Cusacii sunt acele piese din lemn cu sectiune patrata sau dreptunghiulara de diferite dimensiuni si au o intrebuintare larga in domeniul constructiilor, fiind utilizati si in domeniul agriculturii, pentru sere si solare. Oferta de cusaci din lemn brad cuprinde urmatoarele dimensiuni: 5 x 7 x 3m x 4m Lungime – oferta 7 lei /bucata.

Importante intr-o constructie sunt si grinzile din lemn. Grinzile din lemn de brad sunt folosite in constructii civile si industriale la realizarea de plansee, de acoperisuri sau sarpante. Pentru grinzile achizitionate de la Depozit-Cherestea-Chitila.ro beneficiati de solutii de transport contra-cost sau gratis in functie de volumul de marfa cumparata. Pe comanda la tamparie, firma va poate furniza grinzi din lemn cu lungimi de pana la 9 metri liniari.

Depozitul de cherestea din Chitila va mai ofera si o gama diferita de marimi de dulapi din lemn de brad. Dulapii sunt produse cu fetele plane si paralele avand grosime cuprinsa intre 28 – 75 mm la rasinoase si intre 50 – 90 mm la foioase. Dulapii sunt folositi in constructii, pentru cofrat si schele, poduri, sprijiniri la sapaturi si ca material pentru tamplarie, tocuri de usi, ferestre.

Nu in ultimul rand, daca vreti un produs din lemn calduros, trainic si ecologic, Depozit-Cherestea-Chitila.ro va pune la dispozitie dusumeaua din lemn de brad. Dusumeaua din lemn masiv este folosita in placarea pardoselilor din case inca din vremuri de demult. In ceea ce priveste avantajele folosirii pe post de pardoseala si izolare a unei dusumea de lemn putem enumera: aspectul placut incaperilor, rezistenta si durabilitatea in timp, rezistenta la diferentele de temperatura si umiditate, rezistenta la socuri mecanice, elasticitate, propietati de izolare termice deosebite, izolarea fonica si intretinerea foarte usoara. Oferta de dusumea lemn de brad se aplica pentru urmatoarele dimensiuni: 15 cm latime, 4 metri lungime, 2 cm grosime si este valabila in limita stocului disponibil.

Date de contact:

S.C ADY PROSPER CONSTRUCT S.R.L. Adresa: Soseaua Chitilei nr. 215A, Sector 1

Contacteaza telefonic depozitul de cherestea sau trimite acum o cerere de oferta prin email, veti primi un raspuns rapid.

email: depozitcheresteachitilagmail.com

Telefon: 0766.271.741

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.