Ursuletul de Plus, Gradinita Predare Engleza Bucuresti

9ccb97e37710da74ef4042ccc223f5afIn ziua de astazi este neaparat nevoie sa stim si o limba straina, in special engleza. Gradinita particulara Ursuletul de Plus incurajeaza acest lucru, oferind copiilor predare in limba engleza pentru clasa zero si pentru programul de after school.

O mare preocupare a parintilor este intrarea in colectivitate a copilului, deoarece gradinita are implicatii mentale, sociale si emotionale asupra lui. Practic indiferent de stradania parintilor de a modela copilul acasa acestia vor constata faptul ca educatorii si anturajul isi pun o mare amprenta in formarea copilului ca om.

Doamna Serban Ada, managerul gradinitei Ursuletul de plus, are o experienta de peste 10 ani in domeniul educatiei si a avut ocazia sa se perfectioneze si sa gaseasca secretul pentru a reusi sa creeze un mediu sigur si placut pentru pregatirea micutilor pentru viata.

Gradinita Ursuletul de Plus este si a fost mereu aproape de sufletul copiilor si la indemana orcarui parinte. Echipa gradinitei este ca o familie si resuseste sa se puna la mintea copiilor pentru a le intelege pe deplin nevoile. Aceasta gradinita este acel loc de acasa unde totul este familiar iar parintii si bunicii fac parte din marea familie.

Principii educationale aplicate la gradinita Ursuletul de Plus

-Joaca – prin joaca copiii vor intelege lumea din jur. Pentru copii joaca este pregatirea pentru viata, iar copiii privati de joaca nu au aptitudini sociale si de supravieturie.

-Sportul- sportul si miscarea au in rol esential in cresterea si dezovltarea capacitatii de concentrare, comunicare si socialiare a copilului.

-Delzvoltarea multilaterala – succesul copiilor pe mai departe depinde de adaptabilitatea la schimbare. Copiii vor obtine cele mai bune rezultate atunci cand sunt incurajati si cand nu simt o presiune constanta din cauza esecului.

-Personalul- aceasta gradinita are un colectiv de profesionisti care sunt cadre didactice calificate cu cel putin 3 ani de experienta si profesori de specialitate pentru cursurile optionale.

Cursuri optionale oferite de gradinita Ursuletul de Plus:

  • Dans modern
  • Aikido
  • Engleza
  • Sah
  • Origami
  • Pictura
  • Logopedie
  • Consiliere psihologica copii
  • Consiliere psihologica parinti

Activitatile instructive – educative se desfasoara dupa programa scolara eleborata de MECTS, folosind Metode si Tehnici moderne de invatare si evaluare. La grupele mici se abordeaza invatarea prin cooperare . Copiii lucreaza impreuna, uneori in pereche, alteori in grupuri mici, tocmai pentru ca, la inceput, ei au nevoie unii de altii pentru a duce la bun sfarsit sarcina grupului. Se  incurajeaza unul pe altul si, in final, rezultatul este comunicat intregului grup. Prin aceasta metoda, copiii sunt apreciati in totalitate, fara a se crea diferente.

La grupele mari se foloseste, ca metoda de lucru, invatarea activa, ce dezvolta gandirea creativa si responsabilitatea fiecarui copil  individual.

Alege Gradinita particulara Bucuresti Ursuletul de Plus, iar copilul tau se va bucura de un colectiv prietenos si primitor, si de educatoare cu vasta experienta in invatamant. Gradinita cu predare in engleza din Bucuresti iti va ajuta copilul sa iubeasca limbile straine, fapt ce il va ajuta enorm in viitor.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.