Usi de interior la comanda asa cum ai visat!

Cand vine vorba de usi pentru interior te gandesti ce modele o sa gasesti in magazin, daca o sa se asorteze cu desigul apartamentului, daca te incadrezi in buget, si lista poate continua. De ce sa te multumesti cu ce gasesti? De ce sa nu alegi chiar tu cum vor arata usile? La Deko Doors gasesti usi de interior la comanda la cele mai bune preturi.

Vino la Deko Doors pentru usi de interior la comanda!

Compania Deko Doors isi desfasoara activitate de mai bine de 12 ani si ofera solutii practice clientilor doritori. Achizitionam usi de interior standard dar si usi de interior la comanda. Printre produsele pe care la ofera amintim: usi de interior lemn, usi de interior sticla, usi de interior ieftine, usi glisante de interior, usi de interior la comanda, usi Prum, usi functionale, usi antiradiatii, usi antifonice, usi anifoc, etc. In plus asiguram si montajul usilor.

Usile de interior distribuite de Deko Doors sunt importate din Germania, asa ca va puteti bucura de o calitate garantata. Am reusit sa deschidem magazine in cele mai importante judete din tara. Am colaborat cu multe institutii de renume.

Usi de interior la comanda confectionate de Deko Doors

Banner-3-970x2501Avem peste 1000 de modele de usi din care poti sa aleagi. Daca totusi acestea nu se potrivesc cu designul pe care il doresti, putem sa confectionam si modele de usi de interior la comanda. Iti alegi tipul de placi folosite pentru confectionarea usilor: placa celulara, placa tubulara paralela, placa tubulara, placa plina; culorile pe care le preferi, tipul de lemn folosit, daca preferi sa fie lacuit sau nu, dar si dimensiunile necesare. Usile de interior pot contine si sticla mata sau transparenta.

Nu neglija usile, pune-le in valoare! Alege modelul de usi care sa se asorteze cu stilul locuintei tale, fie ca vei alege culori inchise dar elegante, sau culori deschise dar armonioase.

Nu stii ce model de usi sa alegi? Personalul nostru o sa te ajute cu sfaturi practice si utile. Alege usi care sa iti ofere o buna izolare fonica si termica. Daca ai o casa mai mare poti alege usi glisante, in schimb daca camerele sunt mai micute alege usi normale. Daca renovezi, incearca sa asortezi usile cu parchetul, desi asta nu e litera de lege. Stabileste exact in ce culoare vrei sa ai usil si nu le asorta cu peretii, deoarece in timp poti schimba culoarea zidurilor, dar usile sunt mai greu de schimbat. Stabileste un buget in care vrei sa te incadrezi. Daca stai intr-un apartament, cumpara acelasi model de usi pentru toate camerele.

Deko Doors poate realiza usi de interior la comanda indiferent de complexitatea modelului pe care il doresti. Pentru a vedea modelele existente vino in magazinele noastre. Ne gasesti in Bucuresti, Medias, Cluj-Napoca, Brasov, Satu Mare si Galati. Pentru mai multe informatii contacteaza-ne telefonic la numarul 0723.528.840. Va punem la dispozitie si site-ul nostru online DekoDoors.ro. Achizitioneaza chiar azi usi de interior la comanda pentru casa ta.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.