Usi garaj automate – protejeaza-ti casa automobilul si casa

usi garaj automate

Usile garaj automate au devenit o necesitate in special pentru cei care locuiesc la casa si detin un automobil si un garaj. Este foarte important ca locuinta respectiva sa dispuna de spatiul necesar si modelul garajului sa permita instalarea acestui tip de usi. Multe familii aleg ca arhitectura casei sa cuprinda si un garaj, desi nu detin un automobil la momentul cumpararii casei. Foarte multi folosesc garajul drept loc de depozitare a diferitelor obiecte mai mult sau mai putin utilizate. Astfel, indiferent de scopul unui garaj, este nevoie ca acesta sa fie protejat de usi garaj automate.

Tipuri de usi garaj automate

Primul tip de usi garaj automate sunt usile de garaj sectionate. Usa este formata din panouri suprapuse care se deschid pe tavan. Acest tip de usi se pot utiliza pentru toata suprafata garajului. Este asigurat un maxim de confort si eficienta.

Usile de garaj basculante sunt formate din panouri suprapuse care de asemenea se deschid pe tavan. Pot utiliza toata suprafata garajului. Pentru un maxim de confort si eficienta, se poate parca chiar in fata usii.

Cel de-al treilea model de usi garaj automate este modeul de tip rulou. Lamele acestora sunt orizontale si confectionate din material de calitate superioara. Sistemul de functionare se realizeaza prin culisare verticala si prin rularea covorului de lame din partea de sus pe un ax cilindric orizontal, care se afla pozitionat deasupra deschiderii.

De unde pot achizitiona unul din aceste tipuri de usi garaj automate?

Firma Ciclamen SRL este o firma infiintata in anul 2002 care se ocupa cu distributia, montarea, comercializarea de echipamente pentru usi garaj automate, usi industriale, bariere, automatizare porti, etc. Firma poate fi contactata telefonic, prin fax sau pe e-mail pentru a stabili o intalnire cu un specialist in domeniu care va va ajuta sa alegeti metoda cea mai avantajoasa pentru dvs si familia dvs.

Ce tipuri de alte sevicii imi mai ofera firma, in afara de produse precum usi garaj automate?

Pe langa produse precum usi garaj automate, firma ofera servicii de masuratori si evaluari la sediu sau acasa la dvs., ajutandu-va astfel sa economisiti timp si energie pentru alte activitati zilnice. Nu trebuie decat sa o contactati, iar de restul operatiunilor se va ocupa firma, facilitandu-va tot timpul accesul la informatii. De asemenea, firma ofera servicii de consultanta gratuita, in cazul in care nu v-ati decis asupra produsului pe care doriti sa il achizitionati.

In al doilea rand, in cazul in care se produc diferite avarii ale produselor achizitionate, firma ofera primul service gratuit, iar problemele vor fi rezolvate in cel mai scurt mod cu putinta.

Ultimul, dar nu cel din urma, firma ofera o gama larga de piese de schimb pentru produsele achizitionate. In plus, in perioada de garantie a produsului, firma va inlocui orice piesa defecta.

Usile garaj automate au devenit o necesitatea pentru orice locuinta care dispune de un garaj si de un automobil. Pentru servicii si produse de calitate, firma Ciclamen reprezinta una din cele mai bune alegeri deoarece asigura maximul de eficienta in timpul cel mai scurt.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.