Utilaj Rom-Ital: Pentru ca un predospitor nu trebuie sa lipseasca din brutarii!

Predospitor-Painea este alimentul de baza, cel putin pentru romani, caruia ii putem alatura orice alt produs, fie ca vorbim de mic-dejun, pranz sau cina. Practic, daca maine s-ar opri livrarea de paine catre populatie, mai mult ca sigur toata lumea ar iesi in strada. Apropo de aceasta lume, din care facem cu totii parte, oare cati dintre noi stim cum se deruleaza procesul de panificatie?

O parte din el il cunoastem, adica produsul finit – painea, insa v-ati intrebat vreodata cum se realizeaza asa cantitati mari de paine intr-un timp atat de scurt? Poate ca o parte dintre voi isi mai amintesc, sau au sansa sa vada chiar si azi in propriile locuinte, cum mama sau bunica framanta aluatul dupa care il lasa un timp la dospit. Ei bine, acelasi proces are loc si intr-o brutarie sau in magazine a caror activitate este producerea produselor de panificatie, insa intr-o proportie mult mai mare.

Locul omului este luat de aparate moderne, echipamente speciale pentru a mari capacitate de productie. Pentru a satisface necesitatile clientilor din domeniul utilajelor de panificatie, compania Utilaj Rom-Ital comercializeaza inca de acum 14 ani o gama completa de echipamente destinate acestei industrii.

Dintre aceste echipamente, unele dintre cele mai cautate si utile in orice spatiu care comercializeaza produse de panificatie sunt predospitoarele. Gratie acestor masini de panificatie profesionale se pot realiza mii de produse. Firma Utilaj Rom-Ital, care are sediul in Sibiu, dispune de 5 modele de predospitor destinate celor care detin brutarii, sau magazinelor a caror activitate este producerea produselor de patiserie.

Firma din centrul tarii va pune la dispozitie o gama variata de predospitoare marca Pietro Berto, si anume: CPG600, CPG400, CPG320, CPG256, si CPG96. Datele lor tehnice variaza in functie de modelul pentru care optati. Caracteristicile tehnice ale predospitoarelor difera in functie de modelul pe care il alegeti, model ce trebuie sa se afle in conformitate cu cerintele si necesitatile afacerii dumneavoastra. Daca detineti o afacere de mari dimensiuni unde volumul de lucru este mare, va trebui sa cumparati un aparat mai performant ce poate oferi o putere sporita.

De exemplu, predospitorul Pietro Berto CPG600 are o greutate totala de 1232 kg si puterea de 1,10kW. Acesta este prevazut cu 600 de locasuri. Este recomandabil ca bucatile de aluat introduse sa nu depaseasca 600 g.  Numai asa puteti obtine in siguranta pana la 1200 de bucati pe ora de produse de patiserie sau panificatie. Pentru a va asigura de buna functionare a masinii, Utilaj Rom-Ital va recomanda un timp de repaus al acesteia de 26 de ore si 45 de minute.

Cu o experienta de 14 ani in domeniu, firma din Sibiu va pune la dispozitie o gama diversificata de echipamente de panificatie, printre care: cuptoare, malaxoare, divizoare volumetrice, masini de grisine, masini de format, masini de pesmet, de covrigi, de feliat, mixere planetare si alte echipamente destinate procesului de coacere. Toate acestea sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde.

Date de contact:

Adresa: Str. Stefan cel Mare, Nr. 199, Sibiu

Numar de Telefon: 0728 165 777

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.