Utilaj Rom-Ital – Predospitorul painii perfecte

Va aduceti aminte, copii fiind, mirosul proaspat si cald de paine pe care il simteati cand treceati pe langa vreo fabrica de panificatie? Cum aveati apa in gura in momentul imediat urmator? Am crescut langa o fabrica de paine si, nu de putine ori, cand nu aveam cum pune mana pe una aburinda, agatati de gard, impreuna cu inca un copilandru, ne multumeam sa Predospitorscobim in butoaiele cu glucoza, rasturnate unul peste altul, la gard. Dupa care, balanganindu-ne picioarele in vreun copac sau chiar acolo la locul faptei, muscam din substanta minune ce se prindea de bat, ca dintr-o inghetata calda. As fi dat orice sa vad si eu ce masinarii produc mirosul ala, sa vad cu ochii mei cum se face aluatul si cum se auresc painile in cuptor. De unde stiu? Prietenul si partenerul meu de furat glucoza avea un insider: mama lui lucra la fabrica. Am reusit odata sa intram si noi, pretextand ca trebuie sa vorbim cu mama. In cardasie cu portarul, ne-a luat inauntru sa ne arate masinariile care faceau posibila painea. Apoi plecam, fiecare cu o paine invelita in tricou, sa nu ne arda…

Acum, scriind despre cei de la Utilaj Rom-Ital, inteleg ce bucurie imi faceau, nu neaparat ei personal, dar unii ca ei, fara sa stie. Din dorinta de a satisface necesitatile clientilor din domeniul utilajelor de panificatie, de a participa la producerea unei paini gustoase dar si a-mi umple mie narile cu un miros inconfundabil, compania Utilaj Rom-Ital comercializeaza inca de acum 14 ani o gama completa de echipamente destinate acestei industrii. Cu o experienta vasta in domeniu, firma pune la dispozitie o varietate de astfel de echipamente: cuptoare, malaxoare, divizoare volumetrice, masini de grisine, masini de format, masini de pesmet, de covrigi, de feliat, mixere planetare, predospitoare si alte echipamente destinate procesului de coacere.

Acestea sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde. Prin intermediul acestor masini de panificatie profesionale se pot realiza mii de produse rezultate de pe urma fabricarii cu utilajele lor. Utilaj Rom-Ital dispune de 5 modele de predospitor destinate celor care detin brutarii, sau magazinelor ale caror activitate este producerea produselor de patiserie.

Gama variata de echipamente pe care le ofera clientilor cuprinde modele marca Pietro Berto, si anume: CPG600, CPG400, CPG320, CPG256, si CPG96. Caracteristicile tehnice ale acestora variaza in functie de modelul pentru care optati. Predospitorul Pietro Berto CPG600 are o greutate totala de 1232 kg, si puterea de 1,10kW. Acesta este prevazut cu 600 de locasuri. Este recomandabil ca bucatile de aluat introduse sa nu depaseasca 600 g. Cu ajutorul acestui predospitor, obtineti pana la 1200 de bucati pe ora ale produselor de patiserie sau panificatie. Pentru a va asigura de buna functionare a masinii, va recomandam un timp de repaus al acestuia de 26 de ore si 45 de minute. Rezistenta aerului cald este de 3×400 W, iar cea pentru producerea aburului de 1000 W.

Cu prima ocazie cand treceti pe langa o fabrica de paine, faceti exercitiul acesta: inspirati adanc mirosul de aluat proaspat si incercati sa treziti copilul din voi. O sa vedeti ce pofta de-o paine calda o sa vi se faca…

Proprietar: Utilaj Rom-Ital
Ţara: Romania
Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Str. Stefan cel Mare, Nr. 199
Telefon: 0728 165 777

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.