Utilaj Rom-Ital – totul pentru afaceri in panificatie!

Esti detinatorul unei afaceri in domeniul panificatiei si vrei cele mai performante echipamente de pe piata?

Iti trebuie masini de feliat performante, care sa le confere produselor tale o noua imagine?

Vrei mixere, malaxoare, cuptoare, divizoare, masini de grisine, covrigi sau pesmet?

Atunci arunca o privire peste oferta completa pe care compania Utilaj Rom-Ital o are pentru tine!

Avand 14 ani de experienta in domeniu, firma sibiana Utilaj Rom-Ital are pentru tine numeroase echipamente si utilaje de top destinate industriei de panificatie, la cele mai bune preturi de pe piata.utilaj rom

Optand pentru colaborarea cu compania Utilaj Rom-Ital vei beneficia nu numai de echipamente si produse de calitate superioara, ci si de consultanta tehnica de specialitate, profesionistii firmei sibiene fiind mereu pregatiti sa iti ofere solutii si idei inedite special destinate afacerii tale.

Toate echipamentele si utilajele pe care le gasesti in oferta firmei Utilaj Rom-Ital din Sibiu sunt la standarde europene de calitate, acestea fiind recunoscute de cunoscatorii in domeniu pentru rezistenta, eficienta si fabilitatea lor.

Utilaj Rom-Ital are pentru tine gama completa a modelelor de cuptoare special destinate panificatiei:

  • Cuptoare Pietro Berto

-Cuptoare electrice Pietro Berto

-Cuptoare rotative Pietro Berto

  • Cuptoare Polin

-Cuptoare ciclotermice Polin

-Cuptor electric Polin

-Cuptor rotativ Polin

In oferta companiei Utilaj Rom-Ital gasesti si diferite tipuri de malaxoare, produse tot de cunoscuta firma Pietro Berto:

  • Malaxor Pietro Berto EASY E
  • Malaxor Pietro Berto FAST
  • Malaxor Pietro Berto LA VITTORIA
  • Malaxor Pietro Berto NUOVA VITTORIA

De pe stocul firmei sibiene Utilaj Rom-Ital poti achizitiona si utilele masini de format, toate echipamentele din aceasta categorie fiind livrate de firmele ItalPan si Pietro Berto:

  • Masina de format ItalPan
  • Masini de format Pietro Berto

Iar daca esti in cautarea unor masini profesionale de realizat grisine, covrigi sau pesmet, tot de la Utilaj Rom-Ital le poti achizitiona, firma comercializand echipamente performante, la cele mai bune preturi de pe piata.

In oferta companiei din Sibiu se mai gasesc si numeroase modele de divizoare volumetrice, produse de renumita Pietro Berto.

Divizorul volumetric marca Pietro Berto OMEGA 4L – cu capacitatea de 350 kg, are o putere instalata de 3,35 kW, el putand fi alimentat la tensiuni diferite:utilaj rom 1

230 V/50 Hz/3+N+T, 400 V/50 Hz/3+N+T si 220 V/60 Hz/3+N+T. Avand o greutate totala de 535 kg si capacitatea aluatului de 350 kg, divizorul se caracterizeaza printr-o greutate divizata cu o linie de 300 – 3300 grame si o greutate divizata cu doua linii intre 150 – 1400 grame. Productia maxima cu o linie la acest echipament este de 1200 buc/h, in timp de productia maxima cu doua linii ajunge la 2400 buc/h.

Divizorul volumetric Pietro Berto OMEGA 4L cu capacitatea de 250 kg are puterea instalata de 3,35 kW si tensiuni de alimentare diferite 230 V/50 Hz/3+N+T, 400 V/50 Hz/3+N+T si 220 V/60 Hz/3+N+T. Cu greutatea totala de 530 kg si capacitatea aluatului de 250 kg, divizorul volumetric comercializat de Utilaj Rom-Ital din Sibiu are productia maxima cu o linie de 1200 buc/h, cea cu doua linii ajungand la 2400 buc/h.

Alege acum echipamentele performante de cate afacerea ta are cu siguranta nevoie, alege din oferta completa a unui lider in domeniu, compania Utilaj Rom-Ital din Sibiu!

Utilaj Rom-Ital – specialistul panificatiei de calitate!

Contact:

Judeţ: Sibiu
Localitate: Sibiu
Adresa: Str. Stefan cel Mare, Nr. 199
Telefon: 0728 165 777

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.