Utilizeaza sisteme de control acces inteligente prin Helinick!

Daca iti doresti sa controlezi inteligent personalul companiei, sau un grup de oameni din cadrul unui eveniment public si nu numai, trebuie sa folosesti sisteme de control acces inteligente. Aceste sisteme ofera posibilitatea tinerii unei evidente in timp real si evita aglomeratia intalnita de regula la casele de bilete sau in cadrul evenimentelor mondene. Sistemele de control acces sunt mai mult decat diversificate, acestea variind de la caz la caz, in functie de scopul pe care utilizatorii il urmaresc. O ramura extrem de populara a sistemelor de control acces o reprezinta sistemele de tip ticketing, sisteme despre care o sa discutam in cele ce urmeaza.

Sistemele de tip ticketing nu sunt altceva decat sisteme de control acces inteligente. Acestea pot fi montate usor si rapid in orice imprejurare, chiar si in lipsa curentului electric. Aceste solutii se adreseaza in special companiilor care organizeaza evenimente si care doresc patrunderea organizata a oamenilor in cladiri, piete publice, parcari si asa mai departe. Sistemele de ticketing sunt acele dispozitive prezente in parcarile publice. Dupa cum bine stiti, principiul de functionare al acestor produse este extrem de simplu: se primeste o comanda in urma careia se emite un tichet, pe baza caruia puteti face dovada platii dumneavoastra.

Similar cu aceste sisteme de parcare se situeaza si functionalitatea sistemelor de control acces de tipul ticketing. In functie de locul in care sunt amplasate, acestea pot permite sau nu accesul unor persoane in cadrul companiei dumneavoastra, in cadrul propriei locuinte sau in cadrul unor evenimente publice sau private. Va reamintesc ca sistemele ticketing pot functiona si cu baterii proprii, pot fi transportate usor si rapid si pot fi montate in orice spatiu. Utilizarea lor este intuitiva, acestea fiind accesibile pentru orice tip de utilizator.

In cazul in care doriti sa achizitionati produse de acest profil, compania Helinick vine in intampinarea dumneavoastra cu oferte greu de refuzat. Helinick este o companie recunoscuta pentru sistemele de siguranta si securitate pe care la ofera partenerilor sai din tara si nu numai. Printre aceste sisteme se numara si cele de control acces si in particular cele de ticketing. Asadar, pentru a beneficia de solutii de calitate, sigure, fiabile si rezistente, va recomandam serviciile de specialitate Helinick. Compania dispune de personal calificat si experimentat care va poate ajuta in achizitionarea echipamentelor de care aveti nevoie.

In acelasi timp, prin departamente dedicate, Helinick va ofera instalare sau montaj, precum si configurare a sistemelor achizitionate. Pentru sistemele ticketing Helinick puteti beneficia si de asistenta tehnica de specialitate din partea personalului companiei si puteti gestiona cu succes orice situatie care necesita un control organizat al accesului.

Puteti oricand obtine si alte informatii mai detaliate referitoare la cele descrise mai sus, prin simpla accesare a site-ului oficial Helinick. Pe aceeasi pagina web o sa aveti disponibile informatii precum tarife, conditii ce trebuiesc indeplinite, portofoliu de clienti existent la momentul actual, recomandari, dar si multe altele. Similar, aceleasi informatii se pot obtine si in mod direct prin contactarea reprezentantilor companiei.

Helinick, date de contact

Sediu central
Eraclie Arion nr. 4, Sector 1
013911, Bucuresti, Romania
T: +(4021) 404 44 44
T: +(4021) 404 44 00
F: +(4021) 404 44 30
F: +(4021) 404 44 20
E: office@helinick.ro

Articol oferit de Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.