Venise International Production, producator jaluzele orizontale de top

Venise International Production, producator jaluzele orizontale de topJaluzele orizontale din aluminiu mai poarta denumirea de storuri venetiene si sunt caracterizate prin eleganta si functionalitate. In ceea ce priveste decoratiunile interioare, storurile venetiene au ramas o constanta de-a lungul timpului, dovedindu-si utilitatea, aspectul estetic si usurinta in intretinere. Desigur, ca sa te bucuri de toate avantajele jaluzelelor din aluminiu ai nevoie si de un producator jaluzele orizontale de top, un producator pe care sa te poti baza oricand, care sa-ti ofere calitate, rezistenta, fiabilitate si preturi bune.

De ce un producator jaluzele orizontale?

 

In primul rand, trebuie sa-ti pui intrebarea de ce sa cumperi si tu jaluzele orizontale? Deoarece in multitudinea de avantaje ce le caracterizeaza gasesti urmatoarele:

1. Sunt deosebit de economice pentru casa sau biroul tau;

2. Indiferent de dimensiunea ferestrei, aceste jaluzele orizontale se potrivesc la perfectie;

3. Este foarte important ca blocheaza caldura, fiind rolul lor principal, dar si razele ultraviolete;

4. Nu corodeaza in timp si-si pastreaza frumusetea pentru ani indelungati;

5. Poti sa alegi intre multe siluri si culori in functie de gustul tau si personalitatea ta;

6. Casa ta se va imbogati cu un element de decor de mare insemnatate, aspectul estetic al acestora fiind de netagaduit;

7. Se potrivesc atat locuintelor amenajate modern, cat si celor traditionale, clasice;

8. Sunt utile, functionale, practice si fiabile;

9. Controleaza lumina si vizibilitatea dintr-o incapere, dupa nevoile tale;

10. Se monteaza usor;

11. Se utilizeaza foarte usor, fiind o joaca chiar si pentru copii;

12. Mecanismele de functionare sunt durabile in timp chiar dupa zeci si sute de utilizari;

13. Se curata foarte usor de praf cu ajutorul unei lavete umede;

14. Se monteaza in interiorul tamplariei sau in partea de sus a geamului;

15. Sunt flexibile;

16. Se manevreaza manual, insa pot fi si automatizate pentru un plus de confort, iar pentru actionarea lor se foloseste o telecomanda.

Avantajele sunt multiple, dupa cum se observa, iar daca gasesti un producator jaluzele orizontale de top atunci ai dat lovitura. A trata direct cu producatorul te asigura ca te vei bucura de toate avantajele enumerate mai sus si, in plus, te vei bucura si de un pret mai mic de achizitie, deoarece nu exista intermediari.

Producator jaluzele orizontale este exact ceea ce ai nevoie pentru locuinta ta!

 

Cu soarele nu te poti lupta de-a dreptul, insa-l poti pacali, mai pe ocolite. Ceea ce ai tu nevoie pentru locuinta ta este un producator jaluzele orizontale, iar in acest Venise International Production, producator jaluzele orizontale de top1mod caldura si lumina sunt controlate strict de tine si de nevoile tale.

Cine este acest producator jaluzele orizontale de top? Venise International Production din Popesti-Leordeni care produce de foarte multi ani storuri venetiene din aluminiu. Materia prima este furnizata de adevarate branduri in domeniu precum P.I.C. S.A. din Belgia, actionar principal Venise International Production, ceea ce te asigura de calitatea investitiei pe care urmeaza sa o faci.

Venise International Production iti propune jaluzele orizontale din aluminiu, dimensiuni variate cuprinse intre 16 si 25 mm, dar si culori diferite, paleta cromatica fiind impresionanta, pentru toate gusturile gasindu-se cate ceva potrivit.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege Venise International Production, producator jaluzele orizontale. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Venise International Production? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0744-657.639 sau trimite un e-mail pe adresa office@jaluzele-vip.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.