Veste salvare, 4 modele de la Nautica Shop

Nu in ideea ca oamenii sunt panicosi si pun mereu raul inaintea binelui, desi uneori este chiar indicat sa fii prevazator, ci pentru ca exista situatii cand este vital  sa-ti iei masuri suplimentare de protectie. Asa stau lucrurile si cand vorbim despre plimbarile cu barca sau sporturile nautice, cu atat mai mult cand nici nu stii sa inoti, caz in care si tu va trebui sa porti veste salvare pentru confort si siguranta maxime!

Veste salvare sunt accesorii barci de mare importanta

 

Veste salvare, 4 modele de la Nautica ShopSporturile pe apa sunt minunate, sunt un hobby antrenant, care te binedispun si-ti incarca bateriile. Astfel ca distractia pe apa presupune ca tu sa te bucuri neingradit de timpul tau liber fara sa-ti fie frica de accidente sau de pericolul de inec.

Principalele precautii pe care le poti lua atunci cand practici sporturi nautice sau cand vrei sa te avanti pe mare intr-o plimbare sunt disciplina si ratiunea, observarea conditiilor meteorologice, luarea in calcul a sugestiilor venite de la experti, dar si dotarea barcii cu toate accesoriile necesare printre care se numara si veste salvare.

Vestele simple sunt cele care te protejeaza, in primul rand, impotriva inecului, a frigului si a ranilor. Insa mai exista si vestele de salvare cu guler care au avantajul de a te intoarce in apa pe spate astfel incat capul sa fie mereu deasupra apei, fata in sus si sa poti respira in voie pe nas sau gura. Fiind dotate si cu fluiere sau benzi reflectorizante, aceste veste permit salvarea mai rapida a victimei.

Veste salvare de la Nautica Shop, diversitate si calitate

 

Pentru ca se gandeste si la siguranta ta, Nautica Shop iti propune 4 modele diferite de veste salvare:

1. Veste salvare pentru o greutate cuprinsa intre 70 si 90 kg. Aceste veste sunt prevazute cu guler, ceea ce-ti permite o mai buna protectie a capului. Important Veste salvare, 4 modele de la Nautica Shop1este ca acest model XL de vesta de salvare este confectionat dintr-un material foarte rezistent si este prevazut chiar si cu fluier pentru ca cel aflat in pericol sa-si indrume salvatorii mai usor inspre locul unde se afla. De asemenea, vestele sunt prevazute si cu benzi reflectorizante pentru vizibilitate pe timp de noapte, iar sistemul de prindere are o deschidere rapida, dar si chingi de prindere reglabile;

2. Veste salvare pentru o greutate de 90+. Este un model XXL pentru acele persoane ce depasesc greutatea de 90 de kilograme. Vorbim de aceleasi caracteristici cu cele ale modelului anterior, fiind o vesta ideala pentru protectie;

3. Veste salvare Viper Sky. Marimea oferita este XL si se potriveste pentru o greutate de 70+. Vestele sunt recomandate pentru cei care practica ski nautic, pentru agrement cu ski jet-urile sau pentru alte sporturi pe apa;

4. Veste salvare pentru copii. Sunt special concepute pentru copii, sunt colorate si vesele. Important este ca sunt omologate, iar cei mici se vor afla in deplina siguranta purtandu-le. Greutatea recomandata este de 15-30 kg.

Toate aceste produse se afla in permanenta pe stoc si se comanda foarte usor, online. Calitatea este foarte buna, iar pretul este si el atragator astfel ca, daca ai nevoie de veste salvare, Nautic Shop este magazinul online ce-ti ofera confort si siguranta!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege veste salvare de la Nautica Shop. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Nautica Shop? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-884.878 si 0374-926.084 sau trimite un e-mail pe adresa office@nautica-shop.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.