Vibrotest – Furnizorul de accelerometre performante

c6ccde3cfb994d4c104d29c2cefc09e2Esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere o gama diversificata de accelerometre extrem de performante, furnizate direct de la producatori de renume in domeniu? Solutia vine de la Vibrotest, companie ce activeaza de peste 20 de ani in domeniul distribuirii, instalarii si montarii echipamentelor industriale. Astfel, Vibrotest iti pune la dispozitie accelerometre marca Wilcoxon, bazate pe tehnologii de utlima ora, destinate mentenantei predictive industriale in diverse domenii, la preturi competitive. Convinge-te!

Ce sunt accelerometrele?

Uilizat fie in industrie, fie in stiinta, un accelerometru este un dispozitiv creat pentru senzori care masoara acceleratia bazadu-se pe principiul inertiei corpurilor. Acesta este un echipament destinat unei game variate de aplicatii, printre care se numara: lucru in medii cu temperaturi extreme, masurarea vibratiei corpului uman, masurari subacvatice, analiza modala si dinamica structurala, aplicatii industriale, aplicatii aerospatiale si militare, aplicatii de inalta sensibilitate si inalta frecventa si multe altele.

Pentru cei nefamiliarizati cu domeniul, accelerometrul este un traducator a carui iesire electrica raspunde direct la acceleratie, fiind utilizat pentru a detecta si monitoriza vibratii, si pentru a detecta magnitudinea si directia acceleratiei specifice. Aceste dispozitive acopera o gama de frecvente mult mai ample, avand posibilitatea sa capteze semnale care nu sunt prezente in cazul altor tipuri de traducatoare. Mai mult decat atat, masurarea vibratiei cu diverse instrumente de acest gen poate da o informatie asupra uzurii lagarelelor.

Masurarea vibratiei este un element esential in planul de mentenanta predictiva a fabricilor, iar interpretarea corecta a masuratorilor poate duce la economii importante in buget, datorita reducerii opririlor accidentale, de avarie sau imprevizibile ale echipamentelor. Astfel, prin utilizarea accelerometrelor se obtine o serie de avantaje, printre care: reducerea semnificativa a timpului de preconfigurare a echipamentului, erorile de conectare a cablurilor sunt eliminate complet, configurarea sensibilitatii se face automat, utilizatorul poate sa scrie sau sa citeasca din traducator informatii ca: locatia, sensibilitatea de calibrare si data calibrarii, imbunatatindu-se astfel calitatea datelor.

Vibrotest – Calitate, experienta si eficienta

Daca iti doresti randament si precizie maxima, apeleaza la un profesionist in domeniu care sa-ti ofere solutii eficiente prin intermediul unor dispozitive performante, care totodata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor tale. Vibrotest comercializeaza accelerometre marca Wilcoxon, producator de renume mondial de accelerometre, senzori de vibratii, precum si accesorii de retea pentru monitorizare in industrie si aplicatii de mentenanta predictiva, un argument in plus ce vine sa confirme calitatea produselor oferite de compania noastra.

Datorita celor peste 20 de ani de activitate pe piata de profil, Vibrotest a dezvoltat un portofoliu bogat de produse, printre care accelerometre de mai multe tipuri, inclusiv: accelerometre sesimice, accelerometre piezoelectrice, accelerometre de teste si masuratori, accelerometre pentru uz acvatic si senzori pentru frecvente inalte sau joase, pentru temperatura inalta, vibratii duale sau senzori triaxiali. Toate dispozitivele au la baza tehnologii inovatoare si se remarca prin rezistenta deosebita.

Si pentru ca Vibrotest doreste sa ofere clientilor sai servicii complete, pune la dispozitia acestora si servicii de instruire in domeniul utilajelor industriale comercializate. Datorita profesionalismului nostru, am reusit sa dezvoltam parteneriate de durata cu firme faimoase din tari precum: Statele Unite ale Americii, Franta, Belgia sau Marea Britanie, Vibrotest fiind unic distribuitor pentru unele dintre produsele acestor mari corporatii. Pentru a obtine informatii suplimentare si pentru a te convinge de calitatea echipamentelor oferite, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.