Vibrotest pune dispozitia celor care sut interesati, furtunuri industriale de inalta calitate!

furtunuri industriale

Daca esti interesat de achizitionarea unor furtunuri industriale de inalta calitate, apeleaza cu incredere la Vibrotest! Compania din Bucuresti are o experiente de peste 20 de ani pe piata de profil avand ca principal domeniu de activitatea distribuirea, instalarea si monitorizarea echipamentelor industriale.

In portofoliul bogat al companiei Vibrotest se regasesc parteneri care sunt firme de renume, din tari precum: Statele Unite ale Americii, Franta, Belgia sau Marea Britanie. Compania este unul dintre cei mai importanti  distribuitori pentru unele dintre produsele ( curele de transmisie industriale, agricole, tabla si folie inox) acestor mari corporatii.

La ce sunt folosite furtunuri industriale oferite de Vibrotest?

Furtunurile industriale sunt utilizaten pentru transportul diferitelor fluide intre componentele hidraulice cum ar fi valvele, dispozitive de comanda subansambluri ale masinilor, etc. Dintre fluidele care se pot transporta cu ajutorul acestor furtunuri industriale, putem enumera: apa, produsele petroliere, uleiurile hidraulice, apa sub presiune, produsele chimice, etc.

Furtunurile sunt folosite intr-o gama variata de sisteme hidraulice industriale. Cei mai importanti parametrii in alegerea furtunurilor industriale sunt dimensiunile, specificatiile tehnice si variantele cobstructive. Specificatiile pe care trebuie sa le ai vedere atunci cand alegi furtunurile industriale sunt compatibilitatea cu materialele care trebuie transportate, presiunea de lucru, depresiunea maxima si temperaturile la care sunt folosite. Elementele de baza ale acestor furtunuri industriale sunt diametrul interior, diametrul exterior, raza minima de indoire si unitatea de masura. Diametrul interior face referire la diametrul golului din interiorul furtunului, iar diamnetrul exterior este de diametrul nominal al furtunului.

Gama de utilizare a furtunurilor industriale  precum si materialele din care sunt realizate este destul de mare. De exemplu, exista furtunuri flexibile din cauciuc natural, din cauciuc si fibre textile, din fibre minerale si cauciuc, furtunuri din elastomeri, furtunuri textile cauciucate, furtunuri flexibile din metal, furtunuri flexibile din plastic, etc.

Pe langa furtunuri industriale, Vibrotest dispune de o gama variata de alte produse!

Vibrotest ofera clientilor interesati, pe langa furtunuri industriale, o gama variata de alte produse, precum:

 • pompe de inalta presiune
 • standuri de incercari la presiune
 • amplificatoare de presiune
 • boostere
 • armaturi de inalta presiune
 • sonometre
 • analizatoare de vibratii
 • accelerometre
 • senzori
 • curele de transmisie
 • roti de curea
 • detectoare portabile si fixe de gaze
 • aliaje magnetice
 • filtre
 • rulmenti
 • accelerometre seismice, etc

Toate aceste produse de inalta calitate pot fi achizitionate din cadrul companiei Vibrotest la un raport calitate-pret atractiv. Pentru a indeplini toate cerintele si nevoile clientilor in domeniu, Vibrotest este certificat inca din anul 2004 conform standardelor  ISO 9001/2000 si din 2014  conform ISO 14001/2004 in domeniul furnizarii serviciilor de comercializare, montaj si service pentru echipamentele industriale.

Un nou serviciu de care Vibrotest dispune in prezent este acela de testare a conditiilor in care se desfasoara o anumita activitate industriala. Personalul calificat si cu experienta in domeniu, va realiza masuratorile necesare pentru verificarea cantitatii de gaze, praf, sunete si vibratii prezente la locul de munca si pentru stabilirea clara a coordonatelor de siguranta la locul respectiv.

Pentru mai multe informatii suplimentare despre produse sau daca esti interesat de achizitionarea unor furtunuri industriale, acceseaza pagina web www.vibrotest.ro sau contacteaza reprezentantii – 021 319 48 28/ 0741 12 22 21.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.