Vibrotest-Specialist in comercializarea de rulmenti

rulmentiCauti un furnizor de rulmenti care sa-ti ofere accesul nu numai la calitate ci si la preturi mici? Vibrotest, companie din Bucuresti ce activeaza de peste douazeci de ani in domeniul distribuirii, instalarii si monotorizarii echipamentelor industriale, iti pune la dispozitie o gama diversificata de rulmenti, printre care si o serie de rulmenti radiali cu bile, elemente ideale de asamblare utilizate in cadrul unei game de industrii si domenii.

Asadar, daca vrei sa achizitionezi rulmenti fiabili, apeleaza la un profesionist: Vibrotest. Cu noi ai garantia calitatii!

Rulmenti-Rezistenta, eficienta si siguranta maxima

Rulmentii sunt organe de masini complexe, utilizate pentru rezemarea pieselor care executa miscari de rotatie sau de oscilatie (arbori, roti dintate, role de cablu, mase rotative, etc.). Altfel spus, rulmentii reprezinta dispozitive care permit miscarea relativa fortata intre doua sau mai multe componente, in general, miscare de rotatie sau miscare lineara, micsortand rezistenta la frecare.

Rulmentii se compun din urmatoarele elemente: inelul interior si inelul exterior (la rulmenti radiali si la rulmentii radiali-axiali), saibe de fus si saiba de carcasa ( la rulmentii axiali), corpurile de rulare si colivia. Pe inele (sau pe saibe) sunt practicate caile de rulare, de-a lungul carora are loc deplasarea corpurilor de rulare (bile, role cilindrice, role conice sau role butoi). Colivia are rolul de a ghida si de a mentine corpurile de rulare la o distanta egala intre ele.

Diversitatea formelor constructive ale rulmentilor impune alegerea unor criterii adecvate de clasificare in functie de:

– forma corpurilor de rostogolire

– directia de aplicare a saricinii

– modul de preluare a inclinarilor

– numarul randurilor corpurilor de rostogolire

– forma constructiva si materialul coliviei

– elemente constructive specifice

Dupa forma elementelor de rulare, rulmentii se impart in urmatoarele clase principale: rulmenti cu bile si rulmenti cu role. In general, rulmentii cu bile au capacitate de incarcare mai mica decat cei cu role, la aceleasi dimensiuni, datorita naturii contactului dintre corpurile de rostogolire si caile de rulare. Rulmentii cu bile realizeaza intodeauna contacte punctuale, in timp ce rulmentii cu role realizeaza contacte liniare, liniare modificate sau punctuale.

Pentru rezistenta in timp si pentru eficienta rulemntilor, acestia se pot proteja cu garnituri de etansare, cu capace de protectie sau cu elemente speciale de protectie.

Iata de unde achiztionezi rulmenti la preturi competitive

Vibrotest comercializeaza o serie de modele de rulmenti radiali cu bile. Acestia au in componente doua inele, unui interior si unul exterior, ce sunt separate printr-un sir de bile cu acelasi diametru.

Rulmentii pusi la dispozitie de compania Vibrotest sunt recomandati pentru diverse domenii, printre care: industria constructoare  de masini, industria chimica, agricultura, precum si multe altele. Iti oferim posibilitatea de a opta intre mai multe tipuri de rulmenti, si anume: rulmenti radiali oscilanti cu bile, rulmenti radiali-axiali cu bile si rulmenti radiali cu bile dispuse pe un singur rand, cu inel interior lat.

Avantaje rulmenti Vibrotest

De ce trebuie sa achizitionezi rulmenti din cadrul catalogului nostru de produse? Simplu: datorita numeroaselor avantaje pe care le oferta utilizatorilor.

– frecare mica si portanta mare

– uzura si incalzire reduse

– jocuri radiale reduse

– rigiditate mare

– inlocuire usoara si posibilitate de standardizare

– costuri mici de achizitie

Pentru a consulta intreaga oferta de rumenti si pentru a comanda, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.