Victoria 94 Construct, artizanul fatadelor ventilate

Victoria 94 Construct, artizanul fatadelor ventilateEsti un om de afaceri prosper si intentionezi sa iti ridici un imobil ce poate avea o multitudine de utilizari? Vrei sa implementezi sistemul modern de ventilare a fatadei? Daca da, firma Victoria 94 Construct din Ploiesti iti sta la dispozitie cu solutiile tehnice pentru realizarea sistemului dorit, la cele mai ridicate standarde de calitate si la cele mai avantajoase preturi.

Dar ce sunt fatadele ventilate?

Fatadele ventilate au fost gandite pentru a proteja constructiile de actiunea ploilor si a vantului, anihiland efectele stropilor de ploaie si mentinand cladirea uscata, pastrandu-i caracteristicile estetice, cat si izolarea termica si cea fonica. Denumirea de fatada ventilata vine de la folosirea efectului de tiraj, realizand ventilarea naturala a fatadei, inlaturand caldura si umezeala. Fatadele ventilate micsoreaza in anotimpurile calde, costurile pentru aerul conditionat ce ar trebui utilizat mult mai mult, iar iarna micsoreaza costurile pentru incalzire, retinand caldura.

Avantajele fatadelor ventilate pentru cladiri, sunt urmatoarele:

– reprezinta solutia cea mai buna care combina imbunatatirea termica, estetica si rezistenta la apa;
– instalarea este usoara;
– sunt usor de intretinut.

Functiile integrate ale fatadelor ventilate sunt: iluminare naturala, izolare acustica, ventilatia, protectia solara sau umbrirea, fotovoltaicele.

Caracteristici tehnice ale fatadelor ventilate

– Izolarea termica pentru caldura- materialul izolant termic si reflectia radiatiei soarelui de catre materialul placat pe fatada, combinat cu golul de aer, asigura ventilarea naturala. Acest lucru reduce cantitatea de caldura absorbita de cladire in sezonul calduros. Microclimatul creat si reducerea consumului datorat aerului conditionat sunt realizate si in acest mod. Un climat cald poate cauza condensarea si acumularea de vapori in interiorul structurii cladirii, in special cand temperatura din interior este regulata.

– Izolatia termica la frig- sistemele fatadelor ventilate previn pierderea de energie si reduc grosimea peretilor exteriori. Caracteristica de izolare termica a peretelui este imbunatatita, rezultand economie pentru incalzirea spatiilor.

– Rezistenta la interperii- umezeala este una din principalele pericole pentru orice cladire. Fatada ventilata protejeaza cladirea de patrunderea umezelii si usureaza evaporarea ei de pe suprafata peretelui. Cantitatea de umezeala din perete scade si tirajul este mai puternic. In zonele climaterice cu perioade mari de umiditate si ploi, este necesara protectia structurii imobilului impotriva efectelor umezelii si ale apei de ploaie. Apa de ploaie care se infiltreaza la interior poate provoca daune si conduce la conditii nesanatoase de utilizare a unei cladiri. Placarea imobilului cu protectie impotriva ploii, care respira, este solutia pentru umezeala. Infiltrarea ploii este redusa drastic, iar vaporii de apa condensati sunt eliminati prin ventilare.

– Fono-izolatia- sistemul fatadelor ventilate influenteaza reflectia zgomotului extern. Absorbtia acustica depinde de Victoria 94 Construct, artizanul fatadelor ventilateproprietatile materialelor, placarii si materialelor izolante, dar si de dimensiunile lor, precum grosimea si pozitionarea.
– Usurinta de curatare– panourile fatadelor ventilate au o suprafata fara pori ce nu acumuleaza murdarie.

Firma ploiesteana Victoria 94 Construct a luat fiinta in anul 1994. In toti acesti ani, aceasta firma de renume a reusit sa castige increderea clientiilor, datorita personalului calificat de care dispune, dotarii tehnice, seriozitatii in modul de abordare a tuturor lucrarilor si, nu in ultimul rand, a preturilor fara concurenta pe care le ofera clientilor sai.

Daca ai nevoie de fatade ventilate, ia legatura cu firma Victoria 94 Construct. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarul 0744-336.747 sau trimite un e-mail pe adresa office@victoria-94.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre litere volumetrice.

2 comments on “Victoria 94 Construct, artizanul fatadelor ventilate

  1. Pingback: Graphotek Expres te pregateste de scoala

  2. Pingback: Galaxy Termo Trading: Fose septice pentru sanatatea ta si a mediului

Comments are closed.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.