Vila Regent se evidentiaza printre celelalte pensiuni Felix

pensiuni Felix

Despre baile termale putem spune foarte multe, acestea fiind recunoscute pentru puterea lor vindecatoare si benefica inca din antichitate si nu numai. Din toata multitudinea de pensiuni Felix, Vila Regent iese in evidenta in primul rand prin eleganta, rafinament, confort si amabilitatea personalului. Si pentru ca tot am mentionat despre baile termale la inceput, Vila Regent, situata in localitatea Baile Unu Mai, la doar cateva minute de mers cu masina de Baile Felix, va ofera pe langa posibilitatea de a profita de beneficiile oferite de catre apele termale situate doar la cateva minute de mers pe jos, dar si de confortul oferit de catre locatia ce dispune de camere amenajate cu bun gust, intr-un stil clasic.

Dintre toate tipurile de pensiuni Felix, noi va oferim cea mai buna pozitionare dar si dotari de confort

De ce sa ne alegeti din multitudinea de pensiuni Felix? Simplu, datorita pozitionarii noastre, putem oferi acces convenabil atat pentru cei ce se cazeaza la noi in interes de serviciu sau pentru afaceri, dar si pentru cei ce doresc sa profite de linistea si confortul oferit de localitatea unde suntem situati. Fata de localizarea noastra veti gasi doar la cateva sute de metri doua stranduri cu ape termale, cel mai apropiat fi situat la doar 200 de metri, iar altul este la 900 de metri.

Apele termale din zona fac din aceste pensiuni Felix o optiune foarte cautata de diferite tipologii de persoane, de la cele care doresc sa isi amelioreze diferitele afectiuni reumatice si nu numai cu ajutorul apei termale, dar si persoane care sunt in cautarea unei locatii perfecte pentru relaxare si petrecerea unui concediu departe de agitatia de pe litoral sau din marile orase.

Despre apele termale

Despre apele termale putem spune ca acestea sunt la aceasi temperatura intre 20o si 63o Celsius, in mod constant, indiferent de anotimp sau temperatura exterioara. Pe langa temperatura lor peste media zonei, apele termale situate langa aceste pensiuni Felix, si implicit si langa Vila Regent, au si un continut bogat in diferite saruri. In general, apele termale pot fi categorisite in functie de continutul lor, asadar, avem izvoare cu apa clorurata, sau sarata, cu carbon, sau sulfuroasa. In zona Baile Unu Mai, majoritatea izvoarelor termale sunt de tipul clorurat. Acest gen de apa ofera o serie de beneficii corpului, motiv pentru care foarte multe persoane vin aici pentru a se caza in aceste pensiuni Felix.

Ca si sursa, izvoarele termale sunt rezultatul activitatii vulcanice si din interiorul straturilor de adancime, fiind de cele mai multe ori alimentate de pungi de panza freatica situate in zone active din punct de vedere vulcanic sau situate la mica distanta de vaste suprafete de magma fierbinte.

Asadar, toate aceste pensiuni Felix, printre care si noi, vin sa va ofere posibilitatea de a beneficia de efectele incredibile ale apelor termale. Pentru a afla mai multe despre posibilitatile de cazare, dar si despre dotarile pe care le oferim fiecarui oaspete al nostru, va invitam cu drag sa ne treceti pragul virtual al siteului nostru www.vilaregent.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.