Visuri la cheie – Case rezidentiale perfecte

tomoiu gabriela

,,Dintre atatea oferte de constructii rezidentiale oare care ar fi perfecta pentru mine?” . Asta este o intrebare care ne macina atunci cand ne dorim sa achizitionam o locuinta intr-un ansamblu rezidential de vis unde sa ne regasim si sa ne relaxam alaturi de familia noastra dupa o zi de munca obositoare. Am patruns pentru dumneavoastra dincolo de unul din numeroasele ansambluri rezidentiale realizate de doamna arhitect Tomoiu Gabriela.

Complexul rezidential realizat de doamna arhitect Tomoiu Gabriela este un ansamblu rezidential compus din 12 vile, avand doua cai de acces spre oras. Intreg ansamblul rezidential are vile de tip duplex ce nu se caracterizeaza printr-o marime extraordinara dar acesta se compenseaza prin spatiu suficient si functionalitate ce face acest ansamblu rezidential un loc perfect pentru o familie cu doi copii.

In ceea ce priveste siguranta, intreg complexul rezidential este supravegheat video, imprejmuit cu un gard, accesul realizandu-se de catre locatari pe baza de cartela si interfon. Doamna arhitect Tomoiu Gabriela spune ca, s-a gandit la acest aspect al sigurantei pentru ca in general in cadrul ansamblurilor rezidentiale mari siguranta este asigurata pentru fiecare cladire in parte. Iar ea s-a gandit la aceasta metoda pentru ca sa existe siguranta mai ales pentru copii care se joaca in parcul ansamblului rezidential iar astfel parintii sa stie ca nu pot pati nimic rau.

Doamna arhitect Tomoiu Gabriela a gindit intreg complexul rezidential astfel incat proprietarii care se vor muta in vilele realizate deja sa nu fie deranjati de zgomotul produs de lucrarile din restul complexului. Pe de alta parte fiecare vila in parte este gata mobilata si utilata astfel incat proprietarii vilelor sa nu fie nevoiti decat sa isi achizitioneze doar strictul necesar.

Pentru ca si locatia sa fie una de vis, doamna arhitect Tomoiu Gabriela s-a gandit ca intreg ansamblul rezidential sa fie in comuniune cu natura, tot complexul rezidential fiind construit in jurul unui lac la marginea unei paduri. Aceasta locatie de vis, cu locuinte oferite la cheie viitorilor proprietari, este exact ceea ce va trebuie pentru a va retrage din jungla urbana dar nici prea departe pentru a va asigura toate conditiile cu privire la accesul catre oras, pentru a va putea aproviziona, sa fiti aproape de scoli si gradinite si de ce nu, aproape de locul de munca.

Ambientul din fiecare vila este proiectat astfel incat, s-a renuntat complet la ideea de surse de incalzire conventionale, optandu-se pentru surse de incalzire ecologice.

Si, pentru ca acest ansamblu rezidential sa nu para un vis, doamna arhitect Tomoiu Gabriela s-a gandit sa colaboreze cu institutii financiare care sa asigure finatarea pentru achizitionarea unei asemenea locuinte. In acest fel fiecare poate sa achizitioneze o vila intr-o locatie de vis, sigura si functionala.

Fiecare element ce compune acest ansamblu rezidential este atent selectionat si amplasat pentru ca perfectiunea sa fie cea care domina peste peisajul de vis. Toate materialele de constructii cu care s-a realizat acest ansamblu rezidential sunt de cea mai inalta calitate iar facilitatile sunt ireprosabile.

In concluzie, acest ansamblu rezidential reuneste tot ceea ce va puteti dori de la locatia casei dumneavoastra.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.