Viziune asupra viitorului din partea unui magazin de biciclete Bucuresti

biciclete Bucuresti

Fie ca vrei sa mergi acolo unde masina nu poate ajunge, sau vrei pur si simplu sa fi sanatos si sa iti ingrijesti corpul, magazinul de biciclete Bucuresti Provelo, de pe strada Lanariei, 93 – 95 Sector 4, stie ce iti trebuie. Oferim o varietate largade modele, incepand cu cele pentru cei mai temerari dintre voi, pana la cele care se preteaza perfect la un stil de viata monden, agitat si plin de dinamism. Si pentru ca de mai bine de 6 ani ne dedicam fiecare ora pentru pasionatii de ciclism, dorim ca in acest articol sa privim spre viitorul bicicletelor dar si a tendintei din Romania de evolutie a numarului de posesori de astfel de mijloace de transport.

Existam de 6 ani ca si magazin de biciclete Bucuresti

In primul rand, noi, in calitate de comerciant de biciclete Bucuresti putem spune ca in cei 6 ani de cand suntem prezenti pe piata de profil, cifra de vanzari a bicicletelor se bucura de un trend ascedent. Lucru care, in mod evident, ne bucura. Acest lucru apare si ca un raspuns la infernalul trafic din Capitala, dar si ca un rezultat al fricii de obezitate, boala secolului XXI daca este sa privim in alte tari cum ar fi SUA, Anglia, etc.

Evident, daca este sa ne folosim de experienta noastra ca si comerciant si importator de biciclete Bucuresti, putem spune ca in viitor, acestea se vor bucura de o popularitate si mai mare, acestea fiind o modalitate extrem de eficienta si rapida pentru cei ce trebuie sa se deplaseze zilnic cativa kilometrii. Insa, ce se va intampla in viitor cu bicicleta, poate fi doar banuit.

Pentru inceput, cu mult timp inainte ca Provelo, magazinul de biciclete Bucuresti sa existe, undeva prin 1534, unul din ucenicii lui Leonardo daVinci, Gian Ciacomo Caprotti face o schita a unui vehicul cu 2 roti. Evident inca nu se stie daca aceasta schita este doar un fals sau chiar aceasta este originala. In orice caz, in urma cu 200 de ani, apar primele velocipede, asa cum erau denumite incercarile incipiente. De atunci, pana in prezent lucrurile au evoluat enorm, de la rotile din lemn cu invelis metalic, pana la jenti din aliaje hibride duble, cauciucuri de mare rezistenta dar si sistemele pneumatice de suspensie.

De la magazin de biciclete Bucuresti, la concepte interesante sa zicem…

Ei bine, ne indepartam de magazinul nostru de biciclete Bucuresti si ajungem in China, unde LeEco, un grup tanar de companii chineze renumit pentru conceptele sale extravagante si chiar si amuzante s-au gandit sa scoata o bicicleta care are 4Gb memorie RAM. Ei bine, acest hibrid intre un Mountain Bike si telefon inteligent este conceput sa ofere functii ca GPS, monitorizarea functiilor vitale si a exercitiilor, precum si sistem Laser de semnalizare. Acest model este unul de concept, insa suntem siguri ca in curand (sa zicem 10 ani) vor exista astfel de modele si prin Romania, speram.

Pana atunci insa, magazinul de biciclete Bucuresti ProVelo va ofera modele de performanta dar si extrem de fiabile. Asadar, renunta la a mai polua si alege o modalitate sanatoasa de a te deplasa pana la munca. Alege o bicicleta de pe siteul nostru www.provelo.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.