Volsped iti asigura servicii de transport mobila in Bucuresti

Traficul din Bucuresti este bine cunoscut de catre soferi dar si de catre pietoni. Dar ce faci cand trebuie sa muti mobila dintr-o locatie in alta? Este destul de greu si incomod, ca sa nu mai spunem ca ai nevoie de o masina suficient de mare pentru a putea transporta toate piesele de mobilier. Exista companii care asigura servicii profesionale de mutari locuinte, in diferite zone ale tarii sau chiar international. Apeleaza la servicii de transport mobila in Bucuresti si problema ta va fi solutionata rapid si eficient.

Ce companie iti asigura servicii de transport mobila in Bucuresti?

Ajutorul vine din partea companiei Volsped, o companie ce beneficiaza de experienta acumulata pe parcursul a mai mult de noua ani, perioada in care clientii au fost ajutati sa se mute atat cu locuintele cat si cu sediile de birouri. Serviciile pe care le presteaza sunt moderne, iar solutiile sunt personalizate in functie de preferintele clientilor. Pentru executarea transporturilor in conditii de maxima siguranta compania detine autoutilitare si camioane monitorizate prin GPS. Marfa transportata este monitorizata pe tot parcursul transportului si este sigilata corespunzator pentru a nu se deteriora sau a nu suferi incidente neprevazute. Bunurile pot fi asigurate cu o valoare de minim 10.000 euro.

Serviciile de transport mobila sunt asigurate atat in Bucuresti cat si in tara sau peste hotare. Piesele de mobilier sunt in general voluminoase si necesita o atentie sporita in timpul transportului. Mobila se poate deteriora, se poate zgaria sau, in cel mai rau caz, se poate rupe. Cu siguranta nu iti doresti asta, iar expertii de la Volsped vor avea grija ca bunurile tale sa ajunga la destinati exact asa cum au plecat. Mobila se ambaleaza corespunzator si este asigurata de la incaput si pana ajunge la destinatie. Soferii sunt atenti si aleg cele mai putin aglomerate rute.

Apeleaza cu incredere la servicii de transport mobila

De ce sa te chinui sa iti muti mobila dintr-o locatie in alta doar cu ajutorul masinii personale? Este destul de greu si incomod, ca sa nu mai spunem de cat de multe drumuri trebuie sa faci. Apeleaza la o echipa care iti poate asigura servicii profesionale de transport mobila. Echipa se ocupa de preluarea pieselor de mobilier, de aranjarea corespunzatoare in autoutilitare, de transportul propriu-zis si de descarcarea bunurilor. Tu nu trebuie sa depui efort si nici nu vei investi prea mult. Serviciile sunt prestate la un pret avantajos pentru toate buzunarele.

Mobila reprezinta un bun pe care trebuie sa il manevrezi cu multa atentie. Acest aspect este luat in considerare inca de la inceput de catre expertii de la Volsped. Compania ofera solutii ingenioase pentru ca bunurile tale sa fie transportate in cele mai sigure conditii. Daca vrei sa apelezi la servicii profesionale de transport mobila in Bucuresti atunci contacteaza compania Volsped. Suna la numarul de telefon 0740.029.300 sau trimite un mesaj la adresa de email office@volsped.ro. Viziteaza pagina virtuala volsped.ro pentru a afla mai multe informatii. Ori de cate ori doresti sa renovezi si sa transporti mobila in coditii optime alege sa colaborezi cu expertii de la Volsped.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.