Vopsea antivegetativa de caliate pentru ambarcatiuni de la Nautica-shop.ro

Vopsea antivegetativa de calitate superioara iti este pusa la dispozitie cu un deosebit profesionalism si promptitudine de catre Nautica-shop.ro. Daca esti proprietarul unei ambarcatiuni si vrei sa achizitionezi vopsea antivegetativa de calitate la un pret deosebit de atractiv, nu mai sta pe ganduri si apeleaza la produsele comercializate de Nautica Shop.

Vopsea antivegetativa – ce este aceasta vopsea si unde se foloseste?

 

Vopsea antivegetativa de caliate pentru ambarcatiuni de la Nautica-shop.roAmbarcatiunile isi petrec cea mai mare parte a perioadei lor de utilizare in apa. Cum bine stii deja, toate corpurile ce sunt scufundate in apa perioade mari de timp au carenele ambarcatiunilor predispuse colonizarii unor tipuri de organisme ce populeaza apa.

Vopsea antivegetativa este o vopsea speciala ce a fost conceputa pentru realizarea unei protectii de durata a unui ambarcatiuni. Acest gen de vopsea are in compozitia sa solventi, rasini, pigmenti si aditivi si formeaza astfel o pelicula uscata ce are o rezistenta sporita la actiunea apei si reduce dezvoltarea de vegetatie marina sau fixarea crustaceelor si scoicilor.

Datorita faptulului ca vopsea antivegetativa are in compozitia sa un solvent cu o volatilitate ridicata, solventul determina intarirea acesteia intr-un timp scurt, deci nu trebuie sub nicio forma sa ai intarzieri in aplicarea ei.

Vopsea antivegetativa – tipuri si actiuni

 

Vopsea antivegetativa contine o toxina sau un biocid existent in structura vopselei. Vopsea antivegetativa este gandita si realizata in asa fel incat sa se poata infiltra lent in mediul marin, impiedicand orice organism sa adere pe suprafata corpului barcii.

Vopselele antivegetative pot fi cu cu autolustruire, ele reactioneaza in contact cu apa pentru a da rezultate optime in decursul intregului sezon. Aceasta vopsea in doar cateva ore de la lansarea ambarcatiunii incepe sa se dizolve de la exterior, astfel eliberand biocide in apa intr-un raport controlat. Miscarea de frecare a apei ajuta la netezirea suprafetei imersate a ambarcatiunii si la expunerea in mod constant a unui strat proaspat de biocide.

Nautica-shop.ro. iti pune la dispozitie urmatoarele tipuri de vopsele antivegetative:

– Vopsea antivegetativa cizma motor;

– Vopsea antivegetativa hempel silicone;

– Vopsea antivegetativa Hempel pentru barci de viteza mare;

– Vopsea antivegetativa Hempel cu selfpolish;

– Grund vopsea antivegetativa.

Din cele amintite pana acum poti deduce ca trebuie sa ai grija de ambarcatiunea ta in permanenta deoarece actiunea asupra carenei ambarcatiunii se desfasoara Vopsea antivegetativa de caliate pentru ambarcatiuni de la Nautica-shop.ro1tot timpul in care aceasta se afla in apa. Utilizand la timp si in mod constant vopsea antivegetativa vei reusi sa iti protejezi barca, dar sa si realizezi economii de combustibil datorita reducerii frecarii cu apa.

Nautica-shop.ro este parteneraul tau de nadejde si vine sa te ajute sa iti indeplinesti sarcinile si dorintele, astfel incat ambarcatiunea sa navigheze in cele mai bune conditii. Specialistii Nautica-shop.ro sunt in permanenta receptivi la solicitarile partenerilor de afaceri, promovand doar produse de calitate superioara la un pret deosebit de avantajos in ceea ce priveste raportul calitate – pret.

Daca esti proprietarul unei ambarctiuni nu mai sta pe ganduri si contacteaza chiar acum specialistii de la Nautica-shop.ro, iar problemele tale se vor rezolva in cel mai scurt timp si pe o perioada indelungata. Promptitudinea si calitatea produselor furnizate de Nautica Shop fac din acestia un partener de nadejde pentru tine.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege vopsea antivegetativa de la Nautica Shop. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Nautica Shop? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-884.878 si 0374-926.084 sau trimite un e-mail pe adresa office@nautica-shop.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.