Vopsea epoxidica de calitate la costuri reduse si caracteristici performante

vopsea epoxidica

Compania Tafi Trade a reusit in vasta sa activitate de peste 12 ani pe piata autohtona sa ofere o serie de produse de calitate din seria de vopseluri industriale, avand la activ numeroase produse printre care si vopsea epoxidica. Acest produs este unul special, cu vaste caracteristici, mai ales proprietati anticorozive speciale care o fac extrem de eficienta atunci cand vine vorba de grunduirea utilajelor agricole, a celor maritime, a buteliilor de gaz si chiar a gardurilor de otel. Aplicarea este extrem de facila si se executa in mai multe straturi, in momentul in care obiectul este inca fierbinte, in cadrul procesului de productie. Astfel, aceste vopseluri se adreseaza in special domeniului industrial sau persoanelor fizice care sunt interesate de aceasta arie de activitate.

Tafi Trade, cea mai buna vopsea epoxidica de pe piata

De ani de zile aceasta companie a reusit sa satisfaca cu succes cerintele clientilor sai, reusind sa ofere produse din ce in ce mai performante, atat atunci cand vine vorba de vopsea epoxidica  creata din pulberi speciale de zinc, cum ar fi Corro-Zinc 97, cat si a altor produse. Astfel, aplicarea trebuie executata doar in spatii special amenajatate, aerisite, in mai multe straturi. Atunci cand vine vorba de uscare, aceasta este extrem de rapida, de doar 10 minute atunci cand obiectul are o temperatura de 180 de grade Celsius si de 6 minute cand temperatura ajunge la 200 de grade Celsius. Produsul de mai sus este creat din pulbere epoxidica, cu caracteristici extrem de performante privind protectia impotriva coroziunii, cu unele proprietati antiaderente si mecanice intre straturi extrem de performante, alaturi de o acoperire uniforma chiar si a muchiilor, alaturi de o fluiditate extinsa. In privinta culorii, acesta este de o nuanta de gri, semilucioasa, acest produs fiind folosit drept strat de grunduire pentru o gama variata de obiecte din otel sablate sau fostatate.

Care este cea mai eficienta metoda de aplicare a unei vopsele epoxidice

In mod normal, in functie de gradul de protectie dorit impotriva coroziunii, aceasta vopsea epoxidica se aplica in mai multe straturi inainte de uscarea finala a stratului dat in prealabil. Mai mult de atat, fiecare persoana in parte trebuie sa verifice daca aceasta a fost aplicata uniform inainte sa dea urmatorul strat, astfel incat sa existe un echilibru perfect de aderenta intre straturi. In acelasi timp, proprietatile acestei vopsele vor fi vizibile in timp, atunci cand obiectele din otel vor rezista pentru o lunga perioada fara sa se degradeze.

Tafi Trade, compania care isi respecta promisiunile fata de clienti

Din ce in ce mai multe industrii sunt in cautare de vopsea epoxidica rezistenta care sa confere protectia de care orice obiect din otel are nevoie. Fie ca este vorba de garduri sau de piese pentru domeniul auto, aceste vopseluri reusesc sa faca fata cu succes celor mai drastice cerinte industriale, oferind atat calitate, cat si siguranta in aplicare. Cu toate acestea, pentru rezultate maxime, ea trebuie aplicata intr-un cadru profesional extins, doar de oameni priceputi.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.