Vopsea epoxidica metal – Cu Tafi Trade scapi de rugina!

d30832eda46c95fd8bd717aa59715055Protejeaza suprafetele metalice din exteriorul locuintei tale! Umiditatea si precipitatiile de toate formele le afecteaza intotdeauna, indiferent ca le acoperi cu prelate. Cea mai buna varianta, pe care o avem cu totii la indemana, poarta denumirea de vopsea epoxidica metal si se gaseste in oferta Tafi Trade! Avantajele utilizarii acesteia sunt multiple, nu costa putin si, in plus, necesita intretinere minima!

Vopsea epoxidica in oferta Tafi Trade!

Nu-i asa ca este placut sa servesti cafeaua pe terasa, sa organizezi un gratar in curte ori sa te bucuri de o clipa de liniste in livada? Stii ce au in comun aceste doua lucruri? Suprafetele metalice pe care intinzi ospatul, leaganul in care citesti o carte, suporturile in care pui ghiveciurile cu flori s.a.m.d. Pe cat de practice si usor de curatat sunt, pe atat trebuie sa ai grija de ele. Intrucat umiditatea, ploaia si ninsoarea le afecteaza, nu este necesara doar curatarea lor la un anumit interval, ci si folosirea unui produs cu rol de protectie. Este vorba de vopsea epoxidica metal.

Aceasta actioneaza ca un fel de bariera intre suprafata metalica si substantele cu actiune coroziva, impiedicandu-le sa mai patrunda in structuri. De altfel, nu doar apa poate avea influente negative, ci si anumite substante chimice, motiv pentru care si in fabrici, si in ateliere auto si in unitati spitalicesti se foloseste vopsea epoxidica metal. Atat timp cat se respecta cu strictete pasii pentru aplicarea ei, nu-ti vei mai face griji ca mesele si scaunele lasate afara ori schelele metalice vor rugini.

Pentru o utilizare optima, oferta Tafi Trade presupune amestecarea a doua produse necesare obtinerii acestui tip de vopsea. Cat despre timpul de uscare, ei bine, el este scurt.

Pregatirea suprafetei pentru vopsea epoxidica

Produsul din oferta Tafi Trade este de cea mai buna calitate. Ca sa fie, insa, eficient 100%, trebuie aplicat respectand niste pasi. Iata care sunt acestia:

– daca este vorba de o suprafata mica, fara multe pete de grasime si rugina, foloseste o perie metalica sau o racleta metalica. In principiu, ele ar trebui sa inlature murdaria. In schimb, daca vorbim de o suprafata considerabil mai mare, atunci e necesara sablarea. Aceasta presupune utilizarea energiei cinetice, prin care niste particule mici, cu duritate accentuata, lovesc suprafata ce trebuie curatata;

– dupa curatare trebuie sa stergi foarte bine suprafata cu o carpa uscata. Astfel inlaturi reziduurile;

– aplicarea vopselei nu necesita mult timp, dar trebuie sa fii atent, pentru a nu se forma bule de aer si nici pentru a acoperi mici denivelari. In asemenea cazuri, foarte probabil sa nu fi curatat cum trebuie suprafata metalica. Drept consecinta, vopseaua se va coji la un moment dat.

Acesti pasi sunt valabili, in general, pentru utilizatorii casnici. Daca trebuie sa aplici vopsea epoxidica metal pe mult mai multe obiecte metalice ori dimensiunea acestora era foarte mare, apeleaza la un specialist.

Achizitioneaza vopsea epoxidica metal pentru lucrurile din curtea sau fabrica ta! Daca ai si piscina acasa, cu atat mai mult protejeaza-i suprafetele metalice cu acest tip de vopsea. O gasesti in oferta Tafi Trade, la un pret bun.

Date de contact

Adresa: Piatra Neamt, bd. Decebal, nr. 35

Telefon: 0730.018.877

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.