Vopsea termoizolanta Thermo Top

vopsea termoizolanta

O data cu avansul tehnologic, au aparut tot felul de metode inedite de a termoizola locuintele si de a le oferi in acelasi timp un aspect estetic. Un astfel de exemplu este aceasta vopsea termoizolanta pe care o puteti gasi si pe siteul www.europlastic.ro , un loc in care va sunt oferite materiale de izolatii si finisaje pentru constructii de cea mai buna calitate. Compania este pe piata inca din 1991 si ofera cele mai bune materiale de termoizolatii existente la momentul actual pe piata.

Vopsea termoizolanta

Un tip de vopsea termoizolanta disponibila pe piata este Thermo Top, o vopsea care este considerata una dintre cele mai moderne tehnologii de termoizolare si care se aplica intr-un strat foarte subtire pe suprafata dorita. Avantajul acestui tip de vopsea termoizolanta este ca poate fi aplicata pe absolut orice tip de suprafata, fiind extrem de aderenta si rezistenta in timp. Aceasta vopsea termoizolanta se aplica usor cu metodele clasice si este disponibila intr-o gama variata de culori. Poate fi utilizata atat in interior cat si in exteriorul imobilelor si previne aparitia mucegaiului. Este extrem de apreciata deoarece poate fi folosita la orice tip de imobil, indiferent ca este o constructie noua sau este vorba de reabilitarea termica a unei constructii vechi.

Alte metode de termoizolatii

Pe langa aceasta vopsea termoizolanta care este la momentul actual cea mai buna metoda de termoizolatie cunoscuta, la fel de apreciata este si izolatia cu spuma poliuretanica. Aceasta are avantajul de a se afla initial in stare lichida si in momentul in care este pulverizata pe o anumita suprafata poate intra chiar si in cele mai mici orificii, inchizand astfel orice loc gol. Expandarea ei duce la o etansare perfecta si la obtinerea unui confort nu doar termic  ci si fonic si impotriva infiltratiilor de apa. Testele numeroase care s-au realizat pe acest material au demonstrat ca este extrem de durabil in timp si il recomanda alaturi de vopsea termoizolanta ca fiind unul dintre cele mai bune materiale termoizolante de pe piata. Spuma poliuretanica are o rezistenta foarte mare la temperaturi extreme si va poate ajuta sa economisiti cu pana la 50% atunci cand vine vorba de costurile la incalzire ale locuintei.

Vopsea termoizolanta – calitate la un pret accesibil

Compania Europlastic SRL pune la dispozitia clientilor sai vopsea termoizolanta si alte metode de termoizolatii si hidroizolatii de cea mai buna calitate. Compania este lider pe piata materialelor de acest tip din tara noastra si are un avantaj in plus: are propriile laboratoare de cercetare in care dezvolta produse cu cea mai inalta tehnologie, reusind sa le puna la dispozitia clientilor la un pret avantajos. Veti avea parte de servicii de calitate de la o echipa cu experienta in acest domeniu si de materiale realizate la cele mai inalte standarde. Produsele au toate certificarile necesare, inclusiv avize de la Ministerul Sanatatii. Puteri apela cu incredere la aceasta companie care va ofera cea mai buna vopsea termoizolanta si cele mai performante materiale la un raport calitate/pret foarte bun.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.