Vrei sa ai o casa sau un sediu de firma mereu curate fara sa depui niciun efort? – BPClean Master

41f84cbb8994514e241bde4274621846Compania BPClean Master din Bucuresti a luat nastere din dorinta de a oferi clientilor sai servicii ireprosabile in domeniul curateniei profesionale.

In prezent, tot mai multe persoane, femei si barbati deopotriva, apeleaza la serviciile de curatenie puse la dispozitie de catre companii specializate in acest domeniu, capabile sa ofere solutii prompte si eficiente in ceea ce priveste curatarea si igienizarea spatiilor si a suprafetelor. Aceste servicii reprezinta solutia perfecta pentru persoanele care nu dispun de foarte mult timp din cauza jobului extenuant pe care il au, activitatilor pe care le desfasoara, si pentru cele care isi doresc ca putinele ore libere sa le petreaca facand lucruri cu adevarat importante pentru dezvoltarea lor personala si pentru bucuria lor si a celor dragi.

Bineinteles, si curatenia este o operatiune extrem de importanta, mai ales daca o privim din punct de vedere al capacitatii sale de a ne schimba starea de spirit sau din perspectiva influentei puternice pe care o are asupra sanatatii noastre. Locuirea sau desfaurarea activitatilor profesionale intr-un spatiu murdar, plin de alergeni si bacterii ne poate imbolnavi, si niciunul dintre noi nu isi doreste acest lucru.

Insa, aceste operatiuni de curatare, spre deosebire de altele, pot fi lasate in grija unor profesionisti in domeniu care vor avea grija sa lase in urma lor un spatiu stralucind de curatenie si igienizat in profunzime. Acesti profesionisti activeaza in cadrul companiei BPClean Master din Bucuresti, si sunt bucurosi sa va intampine cu solutii personalizate care sa va aduca satisfactie deplina. Constituim o echipa bine organizata, dinamica si formata sa aplice cele mai noi metode in domeniu. Dispunem de echipamente performante, de ultima ora pentru servicii de curatenie finalizate in timp util, precum si de produse de curatare ecologice, speciale pentru anumite suprafete, produse care nu deterioreaza, ci care au un efect benefic asupra acestora, protejandu-le si oferindu-le un aspect ca si nou.

BPClean Master aduce pe piata un concept nou, flexibil si customizat, pentru diverse domenii de activitate: sedii de firma, banci, magazine, vile si apartamente, showroom-uri, hale industriale, etc. Dar, sa vedem care sunt tipurile de servicii de curatenie pentru care puteti opta odata ce ati contactat echipa BPClean Master:

  • Curatenie generala
  • Curatenie de intretinere: pe baza de abonament, frecventa interventiilor fiind stabilita in functie de necesitatile fiecarui client in parte;
  • Curatenie dupa constructor: la cerere, o singura interventie efectuata in urma unei renovari, unei constructii noi;
  • Curatenie industriala: in depozite, hale, spatii de productie, magazine de desfacere, etc;
  • Tratament parchet: ceruit;
  • Intretinere si reconditionare marmura, gresie, granit, linoleum, parchet, s.a., prin operatiuni de spalare, lustruire, decapare, ceruire, curatare mecanizata, tratare cu polish acrilic, slefuire, etc;
  • Curatare mochete cu spuma uscata sau prin metoda semi-umeda.

Daca serviciile pe care le cautati nu se regasesc in aceasta lista, nu trebuie sa va ingrijorati, contactandu-ne, vom gasi impreuna o solutie care sa fie in avantajul vostru. Alegandu-ne ca si parteneri, va veti convinge de eficienta si profesionalismul nostru si va veti bucura de o colaborare bazata pe incredere, promptitudine, respect si corectitudine.

Sunteti in cautarea unor servicii de curatenie in Bucuresti? BPClean Master este alaturi de voi!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.