Vrei sa vezi ce se intampla cand nu esti acasa? Instaleaza camere de supraveghere IP!

logo_site_supraveghere_sisteme_7Stirile de la televizor despre jafuri ne fac sa fim tot mai precauti. In locuinta noastra si in compania pe care o conducem nu permitem accesul persoanelor necunoscute. In cele mai multe companii si institutii accesul este permis doar cu o cartela magnetic. Fiecare angajat are propria lui cartela. Uneori aceste cartele nu permit accesul decat in anumite spatii din acea cladire. Aceste masuri au scopul de o proteja spatiile, bunurile si oamenii.

Oricine isi doreste sa protejeze spatiul in care locuieste, fie ca e o casa mare nu mai multe etaje, fie ca e o simpla garsoniera. E bine sa facem tot ce ne sta in putinta ca sa ne protejam de raufacatori. Daca locuim intr-o zona central din oras sau intr-o zona bine pazita ne simtim mai in siguranta decat daca am locui la periferie. Chiar si asa, niciodata nu putem fi destul de precauti.

Pentru siguranta noastra, pentru a identifica orice miscare suspecta si pentru a descuraja tentativele strainilor de a patrunde pe proprietatea noastra fara sa ne ceara acordul e recomandabil sa instalam camere de supraveghere IP.

Camere de supraveghere IP pentru protejarea bunurilor si a persoanelor

Daca sunteti in cautarea unor camere de supraveghere IP care sa tina hotii departe si sa va protejeze casa cand plecati in vacanta compania Big IT Solutions va sta la dispozitie cu produse de calitate superioara.

Oferta este variata. La Big IT Solutions gasiti kit-uri de supraveghere video, camere de supraveghere analogica, DVR Hybrid, acumulatori, echipamente de supraveghere SPY (microcamere ascunse in cheia de la masina, in pix, in mouse-ul optic, in calculatorul de birou, in ceasul de mana si in ceasul de birou), acumulatori, sisteme antiefractie, videointerfoane, automatizari pentru porti.

Oferta companiei nu se limiteaza la camere de supraveghere IP. De la Big IT Solutions puteti sa cumparati si laptopuri, monitoare, calculatoare si imprimante. Echipa Big IT Solutions e formata din specialisti in informatica, in domeniul tehnic si in domeniul juridic care va pot oferi solutiile de care aveti nevoie.

De ce sa instalezi camere de supraveghere IP?

Camerele de supraveghere pe care compania Big IT Solutions vi le pune la dispozitie functioneaza pe baza unui protocol care va ofera posibilitatea sa urmariti prin Internet, de pe orice dispozitiv, imaginile captate. Astfel, cand va aflati in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri departe de casa sau de sediul companiei dumneavoastra puteti sa verificati ce se intampla in timpul in care lipsiti de pe orice telefon, calculator, laptop sau tableta conectata la Internet.

Pe vremea cand nu aveam la indemana sisteme de supraveghere atat de complexe ii rugam pe vecini ca in lipsa noastra sa fie atenti la toate miscarile de la intrarea in apartamentul nostru si sa ne anunte daca observa ceva suspect. In prezent ne e usor sa achizitionam camere de supraveghere IP cu ajutorul carora sa putem sa vedem in orice moment ce se intampla acasa atunci cand lipsim.

In unele gradinite se instaleaza camere de supraveghere IP care sa le permita parintilor sa vada ce fac micutii lor cand sunt in mijlocul colegilor si al educatoarelor.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.