Web Steel – lideri in domeniul tehnicii ridicarii

Cautati o firmpalan-manual-cu-lant-si-levier-hsh-0.75a-a specializata in confectionarea si comercializarea cablurilor de tractiune, a mecanismelor de ridicat, a palanelor manuale si a chingilor de ridicare din poliester si nu stiti la cine sa apelati? Aveti nevoie pe santierul de constructii de astfel de sisteme de ridicare sau cabluri de tractiune? Cautati o colaborare bazata pe incredere, respect si seriozitate? Am o veste excelenta pentru dumneavoastra: solutia ideala va este oferita de specialistii firmei Web Steel. Dumnealor detin toate resursele necesare pentru a furniza firmelor de constructii produse si sisteme destinate ridicarii, tractarii sau sistemelor hidraulice.

Ce beneficii vor avea clientii colaborand cu firma Web Steel?

Firma prahoveana este producatoare si distribuitoare de cabluri de tractiune. Toate produsele din oferta companiei sunt realizate in conformitate cu standardele nationale si internationale de fabricare a cablurilor si cu privire la siguranta in munca. Dintre produsele companiei amintim urmatoarele: sufe si dispozitive de ridicare, chingi din poliester, palane manuale cu lant si cu levier, echipamente hidraulice, dispozitive de ridicare cu lant sau clesti pentru tabla. Specialistii firmei, in procesul de fabricatie al produselor, folosesc tehnologii de ultima generatie si utilaje moderne, astfel asigurand calitatea acestora.

In interiorul companiei se pune foarte mare accent pe calitatea serviciilor si produselor oferite clientilor, astfel incat aceasta reuseste sa ofere clientilor un pachet complet ce poate satisface si cele mai exigente cerinte in materie de cabluri de tractiune sau dispozitive de ridicare.

Produsele companiei vin insotite de certificat de garantie si de fisa tehnica.

Palanele manuale cu levier sunt printre cele mai ofertate produse din pachetul firmei prahovene. Spre deosebire de cele cu lant, ce pot fi utilizate in spatii restranse de lucru, cum ar fi santierele de constructie, palanele dispuse cu levier au avantajul de a putea fi utilizate in spatii si mai restranse, precum atelierele de lucru. Sarcina de lucru maxima a acestor produse, in functie de modelul ales,  poate varia intre 0.5 si 9 tone, iar inaltimea de lucru permite lucrari de pana la 1.5 m inaltime.

Palanele manuale cu levier sunt disponibile cu unul, doua sau trei brate. Diametrul bratelor variata intre 5 si 10 mm.

Clientul poate alege palanele manuale cu levier potrivite tinand cont si de alte aspecte, precum: sarcina de test, forta de ridicare, dimensiunile palanului, etc.

Palanul este realizat din zinc, in timp ce carligele sunt produse din otel forjat, fiind tratate termic pentru o mai buna siguranta in momentul ridicarii greutatilor si impotriva coroziunii.

Palanele manuale cu levier sunt ideale pentru atelierele auto, pentru service-uri auto, pentru unitati ITP, pentru ateliere mestesugaresti, lucrul cu ele fiind extrem de facil.

Asadar, daca aveti nevoie de echipamente de ridicare, de dispozitive de tractare, de cabluri de tractiune si de alte tipuri de lanturi, sufe, etc., apelati cu incredere la specialistii firmei Web Steel, din Bucuresti.

Date de contact:

Denumirea firmei: Web Steel Bucuresti;palan-manual-cu-lant

Numar de telefon: 0724 273 285 sau 0244 445 107.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati faptul ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.