Weekend – Caldura, confort si eleganta

5514e0ef18ba146db571c8ebe5118be6Aduce un plus de caldura si confort in orice camin, are un design modern si, mai mult decat atat, are rolul de a personaliza orice incapere. Semineul, simbol al luxului si al confortului la superlativ, nu este destinat doar vilelor de multe stele sau cabanelor de la munte. Astazi, oricine poate da o nota de originalitate locuintei cu ajutorul unui termosemineu, un aparat de incalzit cu functionare intermitenta la care alimentarea cu combustibil se face manual. Cu alte cuvinte, termosemineul  sau semineul centrala termica, este varianta moderna a semineului clasic, care ofera o lista lunga de avantaje, motiv pentru care daca doresti sa te bucuri de un camin calduros, o poti face printr-o modalitate unica.

Dispozitiv de incalzit, liber amplasabil, utilizabil ca si mobilier, disponibil in diverse forme si culori, termosemineul este o alternativa inspirata pentru orice locuinta ce se doreste confortabila si, in acelasi timp, in pas cu moda si tendintele in materie de amenajari interioare. Pe scurt, daca doresti sa starnesti admiratia celor care vor trece pragul casei tale, te poti baza atat pe farmecul, cat si pe utilitatea unui semineu centrala termica. Aparatul este destinat atat incalzirii incaperii in care este amplasat, cat si a altor incaperi prin legarea termosemineului la instalatia de incalzire centrala. Incalzirea se realizeaza prin convectie si radiatie. Termosemineul este prevazut cu un schimbator de caldura (boiler) care este montat in camera de ardere. La fel ca orice semineu modern, este prevazut cu usa din sticla termorezistenta, care poate fi deschisa in diferite moduri, vertical sau lateral, in functie de necesitati sau preferinte. In plus, usa camerei de ardere se inchide usor si sigur.

In ceea ce priveste modul de utilizare si recomandarile generale, este obligatoriu ca termosemineul sa fie legat de catre specialisti la instalatia de incalzire pentru a se evita situatiile neplacute. Mai mult decat atat, un astfel de aparat nu poate fi legat la orice cos, motiv pentru care o persoana abilitata trebuie sa verifice daca sectiunea si tirajul cosului corespund cu caracteristicile functionale ale semeineului centrala termica. Pe langa toate acestea, termosemineul trebuie instalat pe o podea cu rezistenta corespunzatoare. Daca podeaua din incaperea unde urmeaza sa fie instalat aparatul este din materiale combustibile, suprafata de sub termosemineu trebuie sa aiba un suport dintr-un material necombustibil, de preferat tabla de otel, caramida sau pavaj de ceramica.

Avantajele unui semineu centrala termica sunt urmatoarele:

– design modern si elegant

– conectare simpla la instalatiile de incalzire existente

– necesita spatiu redus

– aport bun la incalzire in practica

– asigura caldura pentru intreaga casa

– este posibila racordarea la instalatia de producere apa calda

Daca ai decis ca ai nevoie de un astfel de aparat in locuinta ta, Weekend, expertul in comercializarea semineelor, sobelor, pieselor componente si a accesorilor aferente, pune la dispozitia clientilor sai semineu centrala termica, confectionat din materiale de calitate ce asigura excelente performante functionale. Termosemineele au o putere de incalzire de 9,2 , 22 sau  22,5 KW si au capacitatea de incalzire a unor spatii de la 185 pana la 280 metri cubi. Boilerul este montat in interiorul termosemineului, iar racordurile sunt realizate cu ajutorul burlanelor.

Weekend, cu sediul in Sfantu Gheorghe, are o experienta de aproape 20 de ani pe piata de profil din Romania. Furnizorii nostri sunt producatori de renume, motiv pentru care Weekend trebuie sa fie prima ta alegere daca esti in cautarea unor solutii eficiente si produse performante, toate la preturi foarte avantajoase. Pentru a consulta intregul catalog de produse, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.