Weekend – Confort termic unic pentru vacanta si nu numai!

Niciun aparat electrocasnic nu va reusi sa ofere aceeasi senzatie precum cea oferita de un semineu clasic, atunci cand vine vorba de caldura si de un cadru relaxant. Cand vedem un semineu intr-o incapere, nu ne putem abtine sa nu privim focul si sa ne bucuram de mirosul lemnului care il alimenteaza. Mai ales in zilele de iarna, un semineu, un pahar de vin si o carte sau o companie placuta sunt tot ce ne trebuie pentru a ne relaxa si a ne bucura de timpul liber.

seminee weekend

De unde poti achizitiona un semineu pe lemne sau un focar pentru seminee ori centrale termice? Compania Weekend ti le pune la dispozitie la preturi excelente, pentru ca relaxarea sa aiba un cost accesibil.

Infiintata in 1995, societatea furnizeaza seminee si produse aferente acestora, precum: focare pentru seminee, sobe pe lemne, produse termorezistente pentru seminee (sticla termorezistenta, snur termorezistent, vopsea termorezistenta, adeziv termorezistent), cuptoare, componente si accesorii. Dintre componente amintim: produse din fonta, reductii si burlane. Weekend colaboreaza cu firme specializate din strainatate si din tara care produc, la randul lor, produse de calitate, din materiale rezistente si care indeplinesc cerintele de etansare si fiabilitate.

Compania are sediul in Sfantu Gheorghe, punct din care distribuie produsele in toata tara. Oferta de seminee cuprinde: seminee Odin, seminee Weekend, seminee economice mici, medii si mari.

Semineele sunt fabricate din tabla de otel si sunt dotate cu focar, gratar din fonta, termoizolatie focar, cenusar, racord de cos, usa de acces cu geam termorezistent, suprafete exterioare de incalzire si rigla de reglare pentru aer. Termoizolarea cu placi de vermiculit din materiale minerale asigura un randament ridicat si o ardere mai buna, materialul fiind prietenos cu mediul. Vopsite cu vopsea termorezistenta de culoare neagra mata, semineele se incadreaza placut intr-un decor traditional, clasic sau modern cu influente traditionale.

Mod de livrare

Semineele comercializate de compania Weekend sunt livrate monobloc, fixate pe paleti si protejate in folii de plastic. Astfel, se asigura integritatea produselor si transportul ferit de socuri mecanice. Manualul de utilizare insoteste semineul, impreuna cu declaratia de conformitate si certificatul de garantie. Cand ajunge la destinatie, semineul este verificat pentru a avea siguranta unei conditii perfecte.

In functie de marimea lor si de randamentul estimat, semineele au capacitatea de a incalzi cabane, case de vacanta si chiar locuinte mai mici. Modelele puse la dispozitie au puteri termice nominale de la 5 la 14 kW. Ele se alimenteaza cu butuci de lemn uscat, cu umiditate de maxim 20%, pentru a nu produce fum si a nu exista material nears.

Pentru incalzirea locuintelor se pot comanda seminee pentru centrala termica, ce pot incalzi suprafete de la 185 la 280 de metri cubi. Acest lucru este posibil prin legarea termosemineului la instalatia pe care o aveti pentru incalzire centrala. Prin convectie si radiatie, este realizata incalzirea.

Alimentarea semineelor si intretinerea lor se efectueaza simplu, conform instructiunilor. Durata lor de viata este crescuta, iar in plus se acorda garantie de 2 ani la livrare.

Weekend iti ofera seminee rezistente, cu randament mare de incalzire, care iti garanteaza confortul termic in vacante sau chiar in viata de zi cu zi. Vezi si tu oferta!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.