Ya Ya Color – Vopseaua decorativa structurata pentru eleganta si protectie

vopseaua decorativa structurataIndiferent de calitatea lucrarilor, la un moment dat orice perete din locuinta isi pierde din aspectul estetic si arhitectural pe care l-a avut in prima zi. Conditiile meteo care favorizeaza umezeala excesiva, fumul provocat de activitatile casnice sau orice alt factor de acest gen, sunt amenintari la adresa unor pereti vopsiti corespunzator. Daca va intrebati ce e de facut atunci cand intentionati sa realizati lucrari de amenajare/ reamenajare a unor spatii diverse, fie ca acestea sunt interioare sau exterioare,  compania Ya Ya Color din Domnesti (judetul Ilfov) va propune sa utilizati vopseaua decorativa structurata pe care o comercializeaza.

Vopseaua decorativa structurata – Pentru eleganta si estetica peretilor!

Orice vopsea pe care o folosim in locuinta are in primul rand rolul de a proteja suprafata pe care este aplicata. Apoi, in al doilea rand, aceasta vopseaua are un rol decorativ si  estetic. Din acest motiv, va propunem sa achizitionati tipul de vopsea decorativa structurata pe care o pune spre vanzare Ya Ya Color. Pe langa faptul ca ae rolul de a infrumuseta incaperea sau tavanul, produsul oferit de firma din Domnesti are si rolul de a proteja constructia in sine, dandu-i viata mult mai lunga si mai calitativa.

Folosirea produselor Ya Ya Color au un rol bine determinat in viata oricarui tip de constructie, dat fiind faptul ca aceste vopsele nu trebuie doar sa acopere zugraveala, ci si sa protejeze, sa permita peretelui sa respire, sa nu conduca la formarea de igrasie, licheni, ciuperci sau alte forme de daunatori. Utilizarea de vopsea decorativa Ya Ya Color ofera garantia unei permeabilitati maxime a vaporilor, evitand prin urmare, formarea in timp a mucegaiului si sau a bacteriilor. Produsul dispune de un miros scazut, nu este inflamabil si este prietenos, atat cu oamenii, cat si cu mediul inconjurator.

Alegerea tipului de vopsea decorativa structurata se face tinand cont de mai multe criterii: destinatia camerei pe care o zugraviti, cat este de predispusa aceasta camera la murdarirea peretilor, pretul, calitatea si culoarea. Ei bine, vopseaua decorativa structurata oferita de Ya Ya Color acopera toate aceste criterii in avantajul dumneavaostra. Pe langa calitatea ei de a acoperi orice spatiu din locuinta, vopseaua pe care firma v-o pune la dispozitie este la un raport avantajos calitate-pret, reprezinta alegerea perfecta atunci cand intentionati sa realizati lucrari de amenajare/ reamenajare a unor spatii diverse.

Vopseaua decorativa structurata – Utila si pentru spatiile exterioare!

In ceea ce priveste vopseaua decorativa structurata dedicata spatiilor exterioare de la Ya Ya Color, aceasta ea are rolul de a proteja suprafetele de ploaie, de soare puternic, de caldura, de gheata, de zapada si alte cauze dezastruoase provocate de natura, dar si de a mentine o suprafata curata. Aceste calitati ale vopselei se datoreaza faptului ca specialistii firmei din Domnesti va vor oferi vopsea in variante de culori rezistente la murdarie.

In diferent ca este utilizata pentru interior sau exterior, vopseaua decorativa structurata  Ya Ya Color se remarca prin avantajele numeroase pe care le aduce oricarei locuinte:

– aderenta deosebita la suport;

– rezistenta buna la murdarire;

– rezistenta la uzura, zgariere si socuri mecanice;

– rezistenta la actiunea microorganismelor;

– rezistenta excelenta la intemperii, radiatii solare, variatii de temperatura, umiditate, gaze industriale;

– excelenta rezistenta la saponificare, putandu-se aplica pe suporturi alcaline (beton, tencuiala minerala etc.);

– permeabila la vapori de apa din interior;

– impermeabila la apa din atmosfera.

Cu sediul in judetul Ilfov, compania Ya Ya Color activeaza de peste un deceniu in domeniul producerii si comercializarii de vopsele si tencuieli cu proprietati deosebite: putere mare de acoperire, aderenta la suport, durata mare de viata, aspect estetic deosebit, etc. Pe langa vopseaua decorativa structurata, firma va mai ofera tencuiala decorativa structurata, vopsea texturata, vopsea lavabila, vopsea superlavabila etc.

Date de contact:

Domnesti, Nr. 513I, Loc. Domnesti, Ilfov

Telefon: 0722 519 633

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.