Zendol B – o inovatie Biochem A!

Biochel A-Expert in biocizi industrialiCompania Biochem A a dezvoltat pentru companiile de lemn si nu numai, produse de calitate pentru tratarea eficienta a materialului. Spre deosebire de restul produselor de acest gen, Zendol B inglobeaza mai multe substante, avand un spectru larg de actiune in ceea ce priveste tratarea lemnului. Solutia Zendol B este utilizata pentru a creste nivelul calitatii in procedeul de productie. Experienta cercetatorilor in acest domeniu a determinat obtinerea unor solutii inovative, profesionale si adaptate exigentelor clientilor. 

Substanta Zendol B este patentata si compusa din substante in conformitate cu normativele in domeniu. Cu acest produs, lemnul va beneficia de o protectie de durata, dar si de o actiune biologica ridicata. Cei interesati pot achizitiona acest produs ambalat in bidoane ADR de diferite dimeniuni, cum ar fi 20, 30, 50, sau 60 de litri. Pentru anumite domenii si industrii de prelucrare a lemnului, protejarea produselor din lemn de actiunea unor daunatori este vitala. Echipa Biochem A ofera suport tehnic beneficiarilor pentru ca solutia sa fie utilizata in conditiile adecvate.

De ce Zendol B?

In primul rand, deoarece aceasta substanta protejeaza lemnul atat de degradare, cat si de mucegaiurile lignicole si de insectele zilofage. Solutia este eficienta, se impregneaza rapid si este rezistenta la intemperii. Zendol B este un produs care se intrebuinteaza de regula pentru lemnul de rasinoase proaspat debitat, cel de constructii, cheresteaua de rasinoase sau de fag, cioate exploatate, busteni, precum si pentru alte produse. Avand o eficienta biocida ridicata, produsul poate fi utilizat atat pentru foioase, cat si pentru rasinoase, oferind efectele scontate. Cu rol insecticid, fungicid si termicid, produsul are o tripla actiune si este compatibil cu orice tip de vopsea pentru lemn. Fiind o inovatie in domeniu, Zendol B are un miros agreabil, o toxicitate scazuta si este realizat pe baza de sulf si azot.

De culoare galben-roscata, produsul antiseptizant nu are efecte negative asupra mediului inconjurator in conditiile in care este utilizat in dozele corecte. Zendol B poate fi aplicat prin mai multe metode, cum ar fi prin amestecarea cu apa, prin imersie si tratament la suprafata. Modul de aplicare depinde de fiecare produs in parte si are efecte indelungate chiar si in doze mici. Combinand mai multe substante active, nu mai trebuie adaugate si alte solutii cu rol de protectie.

Opteaza pentru Zendol B de la Biochem A!

Compania Biochem A ofera solutii pentru protectia impotriva degradarii materialelor din lemn. Urmarind gasirea unor solutii pentru protejarea lemnului, specialistii firmei au creat un produs inovativ, o solutie complexa cu tripla actiune. Cu o pregatire adecvata si experienta de durata in domeniu, Biochem A ofera solutii de top persoanelor interesate. Gratie atentiei deosebite pe care o acorda calitatii, produsele sunt patentate si extrem de eficiente. Pentru informatii suplimentare despre acestea, utilizeaza datele de contact ale firmei Biochem A si intra in legatura cu expertii companiei. Achizitioneaza Zendol B de la Biochem A pentru a proteja lemnul de daunatori, si te vei putea bucura de eficienta maxima.

 

Datele de contact ale firmei Biochem A

Adresa firmei: Bd. Republicii, Nr. 17B, Ploiesti

Telefon: 0374 909 080

Email: office@biochema.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.