Zestrea Lautarilor-Formatie nunta romaneasca Bucuresti. Simti, dansezi si te distrezi romaneste!

1959867_743753348969764_906516490_nStii care este secretul unei nunti reusite? Muzica! Cum faci ca ringul de dans sa fie neincapator? Alegi o formatie nunta romaneasca Bucuresti! Si pentru ca voia buna sa fie la ea acasa, mergi pe mana unor tineri talentati, absolventi de Conservator si mari pasionati de muzica traditionala romaneasca: Zestrea Lautarilor!

Zestrea Lautarilor, formatie nunta romaneasca Bucuresti, stie ce anume sa-ti cante la nunta pentru ca toti invitatii sa fie multumiti! Repertoriul formatiei include piese muzicale din toate zonele tarii, fie ca este vorba de Oltenia, Moldova, Muntenia, Ardeal sau Dobrogea. Din repertoriul formatiei Zestrea Lautarilor nu lipsesc slagarele romanesti sau piesele in voga din topurile nationale. Pe scurt, cu Zestrea Lautarilor, formatie nunta romaneasca Bucuresti, ai chef si voie buna, pe sufletul celor mai petrecareti roamani!

Formatia Zestrea Lautarilor, formatie nunta romaneasca Bucuresti, incinge atmosfera oricarei nunti, indiferent de tematica, locatie sau numarul de invitati. Pentru noi, este important ca fiecare invitat sa petreaca in stil mare!

Si pentru ca ne dorim sa oferim servicii complete, asiguram, inclusiv, partea de sonorizare si lumini. Cu alte cuvinte, iti punem la dispozitie tot ceea ce ai nevoie pentru ca nunta ta sa fie un show de proportii!

Formatie nunta romaneasca Bucuresti-Zestrea Lautarilor si, ai spectacol de zile mari!

Organizarea nuntii iti da mari batai de cap? Iti faci griji din cauza muzicii si a sonorizarii? Ia o pauza si lasa-i pe profesionisti sa se ocupe de detalii! Daca vrei ca nunta ta sa fie pe buzele tuturor si impresiile de dupa, unele de nota 10, mizeaza pe o formatie gata sa incinga atmosfera si ringul de dans.

Zestrea Lautarilor, formatie nunta romaneasca Bucuresti, iti canta la nunta si te incanta cu muzica traditionala romaneasca din toate zonele tarii! Pentru noi, fiecare moment al nuntii tale conteaza, asa ca, suntem pregatiti sa-ti oferim un spectacol de poveste..pe ritmuri de muzica buna!

Cine suntem noi?

Zestrea Lautarilior inseamna: Loredana Streche (voce si nai), Robert Pircalabescu (vioara), Bogdan Zamfir (clape) si Grigore Gherman (voce). Talentul, pasiunea pentru muzica si dorinta de a aduce un plus de efervescenta muzicii traditionale romanesti, ne-au adunat intr-o formula inedita, proaspata si de bonton pentru orice nunta care se respecta.

Stim tot ceea ce se poarta in materie de repertoriu pentru nunti, astfel ca putem asigura cea mai buna muzica, pentru invitati de toate genurile!

Putem trece de la muzica populara la cea din topurile straine, si de la muzica tiganeasca la cea cafe-concert si muzica instrumentala. Pentru noi, nu exista momente banale, ci doar momente de show adevarat si distractie!

Zestrea Lautarilor , formatie nunta romaneasca Bucuresti, exista pentru ca nunta ta sa aiba ¨glas¨ si ¨personalitate¨. De asemenea, asiguram echipamentele de lumina si sunet, adica, venim cu toate ¨accesoriile¨ necesare unei nunti ca la carte!

Cu Zestrea Lautarilor, formatie nunta romaneasca Bucuresti, sonorizarea va fi impecabila la fel si muzica! Suntem veseli, carismatici si adepti ai muzicii bune! Pe scurt, suntem formatia care va asigura reusita nuntii tale.

Ne poti contacta pe www.formatienuntaromaneasca.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.