Abil Service – Repara-ti masina de spalat rufe!

reparatiiActivitatile casnice ne pot ocupa o gramada de timp si devin uneori incredibil de obositoare. Spre norocul nostru, avem la dispozitie o multitudine de produse electrocasnice pentru a ne simplifica viata. Unul dintre produsele electrocasnice ce nu ar trebui sa lipseasca din gospodaria niciunuia dintre noi este masina de spalat rufe.

De ce este atat de importanta o simpla masina de spalat rufe? Imagineaza-ti ce ai face cu mormanele de haine care se aduna in cosul de spalat saptamanal, daca nu ai poseda aceasta extraordinara masinarie, care, pana la urma, face aproape toata treaba de una singura. Gandeste-te cat timp ti-ar trebui pentru a spala toate hainele pe care tu si familia ta le purtati intr-o saptamana, utilizand spalarea manuala. Desigur, masina de spalat rufe este o inventie relativ noua – strabunicii, bunicii si poate chiar parintii nostrii s-au descurcat si fara. Cu toate acestea, toti s-au bucurat de aparitia masinii de spalat si o utilizeaza acum in mod frecvent.

Problema tuturor masinariilor este ca, din cand in cand, se mai si strica. Ce faci in cazul in care ti se strica masina de spalat rufe? Déjà poti vedea mormanele de rufe adunandu-se, din ce in ce mai multe, pana nu mai ai scapare si… Stop! Abil Service iti vine in ajutor pentru a-ti recapata masina de spalat rufe (functionand la capacitate maxima) in cel mai scurt timp posibil.

De ce sa alegi sa iti repari masina de spalat (sau orice alt produs electrocasnic) cand ai si optiunea de a cumpara alta? Cu siguranta stii raspunsul la aceasta intrebare : cheltuielile sunt semnificativ mai mici si, in plus, de multe ori masina ta de spalat poate avea o defectiune simpla, banala, usor de reparat fara a presupune nici prea mult timp si nici o suma mare de bani.

Echipa de profesionisti Abil Service Brasov iti sta la dispozitie chiar la domiciliul tau, unde vor ajunge gata echipati cu toate piesele necesare reparatiei masinii tale de spalat. Printre serviciile oferite de firma Abil Service in ceea ce priveste repararea masinilor de spalat, se numara : inlocuirea pompelor, rezistentelor, amortizorilor, electrovalverlor etc ; repararea sau inlocuirea oricarui model de modul electronic ; inlocuirea rulmentilor ; recomandarea sau chiar oferirea de produse anticalcar.

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul repararii produselor electrocasnice, Abil Service este solutia ta : reparam atat masini de spalat, cat si : masini de spalat vase, frigidere, congelatoare, combine frigorifice, aragazuri, cuptoare electrice, module electronice.

Orice marca de masina de spalat rufe ai detine, Abil Service detine competenta necesara  pentru a-ti veni in ajutor. Apeleaza cu incredere la serviciile companiei, fie ca ai nevoie sa iti repari masina de spalat, cat si pentru orice alt tip de electrocasnice. Alege reparatii masini de spalat rufe Abil Service! Pentru mai multe informatii, te rugam sa utilizezi datele de contact de mai jos:

Abil Service – Date de contact

Nr de telefon: –    0748 524 308

–         0736 452 320

–         0727 650 082

–         0771 012 329

–         0368 420 140

In momentul in care contactezi compania, nu uita sa mentionezi ca ai gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.