Ai nevoie de europaleti de inalta calitate? Palet nsd Groza este alegerea ideala!

europaleti

Esti in cautarea unui partener de incredere care sa-ti ofere europaleti de inalta calitate si la preturi avantajoase? Palet nsd Groza este alegerea perfecta.

Palet nsd Groza este o companie situata in orasul Timisoara ce are ca principal domeniu de activitate, comercializarea de paleti si europaleti second-hand. Cu o experienta de peste 10 ani pe piata de profil, Palet nsd Groza se poate lauda cu un portofoliu bogat de clienti datorita seriozitatii, numeroselor cunostiinte in domeniu precum si solutiilor personalizate  pe care le ofera clientilor sai.

Pe langa produsele mai sus mentionate, compania mai ofera clientilor si solutii optime in ceea ce priveste serviciile de inchiriere buldoexcavator, transport marfa cu microbuze de 1,5 tone si 10 mc volum si lista poate continua.

Asadar, daca iti doresti sa-ti desfasori activitatea in voie si sa transportul marfii sa fie mai usor, tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu Palet nsd Groza pentru europaleti.

De ce sa apelezi la Palet nsd Groza pentru europaleti?

Paletii sunt foarte utili in facilitarea unui transport cat mai usor al marfii. Paletul este o structura plata de transport  necesara in asigurarea serviciilor de transport marfa cat mai sigur si mai stabil. Alegand paletii de la Palet nsd Groza, manevrarea stivuitoarelor sau a altor dispozitive de incarcare va fii mult mai usoara.

Pe de alta parte, europaletii  EUR ori EUR-paletii sau EPAL-paletii, se refera la paletii cu standard european in concordanta cu specificatiile  de la Asociatia Europeana de Paleto ( EPAL).  Acest tip de europaleti EUR pot asigura transportul in spatiul EURO, acestia intrunind toate conditiile pentru astfel de servicii.

Chiar daca sunt second-hand, europaletii de la Palet nsd Groza sunt de foarta buna calitate avand un raport calitate-pret avantajos. Totodata, clientii interesati de aceste produse pot beneficia de servicii personalizate care sa corespunda necesitatilor pe care le au cu privire la europaleti.

Sunt numeroase  motive pentru care ar trebui sa iei in considerare achizitionarea unor europaleti de la Palet nsd Groza, ca de exemplu: marfurile sunt mai usor de transportat acestia fiind in siguranta, marfa va ajunge fara nici un fel de uzura la destinatie si nu in ultimul rand, acestia pot fii utilizati si pentru depozitarea marfii.

Europaleti de la Palet nsd Groza- solutia cea mai eficienta pentru un transport mai facil al marfii!

Europaletii comercializati de compania Palat nsd Groza sunt realizati din materiale de inalta calitate, precum: lemn de fag, lemn de plop sau brad. Datorita acestor materiale, europaletii sunt rezistenti pentru o perioada inelungata de timp si fiabili.

Un alt avantaj pe care aceste produse le prezinta, este acela ca, sunt tratati din punct de vedere termic, pentru a nu fi afectati de umiditate.

In concluzie, atunci cand ai nevoie de europaleti de calitate superioara si la cel mai avantajos pret de pe piata de profil, nu ezita sa iei legatura cu echipa de specialisti de la Palet nsd Groza. Acestia vor raspunde in cel mai scurt timp posibil oricarei solicitari sau nelamuriri venite din partea oricarui client.

Pentru mai multe informatii suplimentare, acceseaza pagina web www.paletnsdgroza.ro  sau contacteaza reprezentantii – 0722 373 473.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.