Ai parte de evaluari imobiliare eficiente cu A&G Data!

e7f4fac50513a5de2ee117a767e7126dDoresti sa afli care este valoarea exacta a imobilului pe care il detii? Atunci evaluarile imobiliare, care au exact acest scop, sunt ideale in acest sens. Trebuie sa stii ca valoarea ce a fost specificata la un moment dat este valabila doar pentru acea perioada.

Evaluarea nu consta intr-un calcul matematic exact, ci mai degraba este o determinare a valorii imobilului respectiv, care se efectueaza cu ajutorul unui rationament logic si profesional. Evaluarile imobiliare se pot realiza in diferite cazuri, ca de exemplu atunci cand ai nevoie de un credit, cand exista anumite probleme de impozitare, cand dreptul de proprietate este transferat, cand doriti sa inregistrati valoarea proprietatii si multe alte situatii.

Daca ai nevoie de servicii de evaluari imobiliare, apeleaza cu incredere la specialistii companiei A&G Data!

Va promitem ca rapoartele pe care noi le intocmim dupa evaluarea propriu-zisa sunt in acord cu normele legislative in vigoare. Evaluarile imobiliare vor corespunde realitatii, deoarece corectitudinea este o insusire care ne caracterizeaza. Ne ghidam dupa standarde profesionale si etice, pentru ca serviciile noastre sa satisfaca intru-totul necesitatile clientilor. Echipa A&G Data este profesionista si experta in ceea ce face, avand principii ferme si metode eficiente si coerente de a estima valoarea reala a imobilelor in cauza, astfel incat aceasta sa se apropie cat mai mult de valoarea recuperata pe piata.

Daca te gandesti sa vinzi imobilul care este proprietatea ta, trebuie sa fii la curent cu valoarea acestuia pentru ca schimbul cu un potential cumparator sa nu iti aduca niciun prejudiciu. Nu este cazul sa te joci cu sume de bani si sa te inseli in privinta valorii imobilului respectiv daca ai posibilitatea sa apelezi la experti in domeniu. Echipa A&G Data va realiza evaluarile imobiliare cu precizie, avand in vedere toate aspectele care duc la configurarea valorii finale.

Raportul de evaluare este un document oficial, cu ajutorul caruia vei ajunge sa cunosti valoarea imobilului pe care il detii.

Exista mai multe tipuri de valoare a imobilelor, cum ar fi: valoarea de piata (suma estimata) care poate avea acelasi sens cu valoarea justa (cel putin in optica IFRS/IAS), valoarea de investitie (valoarea subiectiva), valoarea sinergetica (valoarea provenita din fuziunea mai multor proprietati) si valoarea speciala (un imobil are o anumita valoare pentru un cumparator special).

Ne vom concentra insa asupra primei valori, care are cea mai mare importanta deoarece este cel mai des intalnita. In cazul in care doriti o asigurare, o fuziune, un schimb de proprietati sau o tranzactionare, trebuie sa va asigurati in privinta valorii imobilelor, apeland la serviciile de evaluari imobiliare oferite de A&G Data.

Dispunem de toate cunostintele necesare care va vor garanta o evaluare de calitate. Suntem o echipa care in cadrul companiei A&G Data, se dedica profesiei si suntem orientati catre satisfacerea necesitatilor voastre.

Impartialitatea, seriozitatea, promptitudinea si respectul pentru clienti ne recomanda ca fiind partenerul de afaceri ideal, cu care puteti construi o relatie de durata si de incredere.

A&G Data va va aduce la cunostinta doar date valide, cu ajutorul carora veti putea face alegerile corecte!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.