June 15, 2024
Lumea Animalelor Utile

Ai un animal de companie? Trucuri pentru o curatenie mai usoara.

  • februarie 1, 2019
  • 3 min read
Ai un animal de companie? Trucuri pentru o curatenie mai usoara.

Animalele de companie sunt un plus extraordinar pentru orice casă și pot cu adevărat să lumineze camera cu entuziasmul și prezenta lor. Întreaga familie se poate bucura de compania lor, și mai ales de copiii care vor avea cu siguranță o copilărie mai bună crescând cu acești tovarăși loiali. Aceasta este partea dulce de a deține un animal de companie. Cealaltă parte a monedei este responsabilitatea de a le curăța. O casă cu un animal de companie necesită mai multă atenție, o curățare mai obișnuită și mai amănunțită.

Iata ce recomandari va oferim pentru o casa mai curata:

1. Curatenia canapelei

Va trebui să rezolvați această problemă în aproape orice casă cu o pisică sau un câine și să aspirați lucrul nu este cea mai bună idee din cauza zgomotului și aspiratorul de fapt nu poate suge totul înăuntru. Vă sugerăm să folosiți o mănușă de cauciuc umed.  Puteți preveni chiar acumularea de păr pe mobilier prin simpla periere a animalului de companie o dată pe zi timp de câteva minute. Chiar nu va lua prea mult timp, animalul de companie se va bucura de ea, iar tot parul nu se va termina pe canapea, blugi sau perne.

2. Culcusul cainelui sau picicii. Cum le curatam?

Patul animalutelor poate deveni dezordonat și mirositor și ar fi ideal să îl spălați o dată pe săptămână separat de hainele proprii. Acest lucru este bun pentru a ucide bacteriile și alte lucruri nedorite. Ar trebui să evitați substanțele chimice ca balsamul sau detergenții cu miros deoarece animalele de companie sunt destul de sensibile la acestea.

3. Bolul de mancare

Recipientul cu mancare este întotdeauna murdar și nu puteți face nimic în afară de spălarea ei în mod regulat.. Folosiți apă caldă și burete separat pentru a o curăța și animalul dvs. va avea întotdeauna un castron curat și dezinfectat. De asemenea, trebuie să eliminați alimentele care nu au fost consumate de-a lungul timpului.

4. Litiera pisicii

Acesta este un alt exemplu în care disciplina este esentiala. Atât tu cât și pisica ta veți fi fericiți dacă curățați cutia de două ori pe zi, dacă puteți. O litiera murdara nu numai că va răspândi mirosul neplăcut în casa ta, dar și pisica ar putea să o evite și să găsească un loc diferit de a-si face nevoile. Oups!

5. Cum iti cureti propriile haine de parul animalutelor?

Hainele sunt încă o victimă a părului animalului dvs. de companie. Din fericire există produse precum o perie special creată pentru a vă ajuta să scăpați de tot părul de pe tricoul dvs. negru preferat. Dacă utilizați un uscător, puteți folosi bile din plastic care ajută la indeparrtarea părului de pe haine.

6. Pardoselile si animalutele de companie

Aceasta este probabil cea mai mare zonă din casa dvs. care necesită atenție. Nu există o filozofie specială aici, pentru a combate parul care se încadrează mereu, trebuie doar să vă aspirați în mod regulat sau să mopați. În orice caz, trebuie să vă asigurați că o faceți încet și cu atenție pentru a împiedica răspândirea nedorită a părului în aer și în încăpere.

Voi ce trucuri mai folositi pentru a mentine o casa mereu stralucitoare si frumos mirositoare?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.