Ajutorul marilor bucatari – masina de taitei

Ajutorul marilor bucatari – masina de taiteiIn casa oricarui bucatar si a oricarei gospodine, care se respecta, exista si cate o masina de taitei. Pe cat este de mica, pe atat este de practica si de usor de folosit. Taiteii facuti in casa nu se compara cu cei cumparati din comert si daca tot se pot face atat de usor este un castig adus buzunarului propriu, precum si sanatatii tale si a familiei tale sa faci taitei de casa, cu ingrediente proaspete si intotdeauna de calitate superioara. Reteta de taitei este una simpla si ea se foloseste ca baza si pentru diferite sortimente de paste. Impreuna cu diverse sosuri, taiteii si pastele devin un fel principal absolut delicious si hranitor pentru intreaga familie, de la cei mici la cei mari, de la gurmanzi la mofturosi.

Despre Alvis Comserv

Alvis Comserv a luat nastere in anul 1997 in Cluj-Napoca. Domeniul principal de activitate al acestei companii este comercializarea de produse de uz casnic si menaj. Aceste produse pot fi fabricate din plastic, metal sau lemn.

De-a lungul anilor, Alvis Comserv a capatat multa experienta si profesionalism, astfel incat astazi compania este una dintre cele mai cautate si mai apreciate din domeniu. Varietatea de produse pe care le pune la dispozitia clientiilor este un mare avantaj. Aici gasesti intotdeauna ceea ce cauti si pe deasupra produsele au cele mai bune preturi. De asmenea, calitatea este un criteriu de baza al companiei, iar satisfactia cumparatorilor este esentiala pentru bunul mers al lucrurilor.

Servicii si produse oferite de Alvis Comserv:Ajutorul marilor bucatari – masina de taitei1

  1. Produse pentru bucatarie;
  2. Produse pentru baie;
  3. Produse pentru gradinarit;
  4. Produse din ceramica si inox;
  5. Produse pentru copii;
  6. Produse cosmetice;
  7. Produse destinate curateniei;
  8. Electrocasnice;
  9. Produse pentru animale;
  10. Accesorii.

Masina de taitei

Unul dintre produsele comercializare de catre Alvis Comserv este masina de taitei. In magazinul on-line al companiei gasesti patru modele dintre care poti alege in functie de preferintele si necesitatile tale.

Ajutorul marilor bucatari – masina de taitei21. Masina de taitei din inox GR 155. Aceasta masina este alcatuita din inox si este ideala pentru prepararea taiteilor, precum si a pastelor de toate tipurile. Masina este performanta si poate intinde aluatul la o grosime de doar 1 mm, iar taiteii pot fi taiati in grosimi diferite intre 1 si 6,5 mm (reglaj de 6 dimensiuni). Aceasta masina de taitei este usor de curatat si este prevazuta si cu diverse accesorii si cu un sistem de prindere direct de masa. Odata cu masina primesti si un manual de utilizare.

2. Masina de taitei din inox PH 1601. Este de asemenea fabricata din inox, ceea ce ii da o mai buna rezistenta si durabilitate in timp. Grosimea minima a aluatului este de 1,5 mm, iar dimensiunile taiteilor pot varia intre 1,5 mm si 6,6 mm (reglaj de 7 dimensiuni).

3. Masina de taitei din inox PH 1602. Este fabricata din inox,  aluatul poate atinge grosimea minima de 1 mm, iar taiteii pot fi taiati la dimensiuni variate cuprinse  intre 1,1 mm si 6,6 mm (reglaj de 6 dimeniuni).

4. Masina de taitei din inox BH 7777. Este performanta, este alcatuita din inox, grosimea minima a aluatului este de 1 mm, iar taiteii pot avea si ei grosimi diferite cuprinse intre 1 mm si 6,6 mm (reglaj de 9 dimensiuni).

Apeleaza cu incredere la produsele Alvis Comserv.

Poti citi articole interesante si aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.