Alegeti Dozatoare de Apa de la Selrom Trading Company

albCompania Selrom Trading Company este specializata in aprovizionarea cu apa imbuteliata a dozatoarelor de apa si furnizarea lor. Serviciile se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridic, fiind asigurate pe intreg teritoriul tarii.

In ceea ce priveste gama de apa imbuteliata, clientii pot opta pentru apa de izvor Beviaqua, imbuteliata de Lavmi Perla in Darmanesti (judetul Arges), sau apa minerala Cristalina, produsa si imbuteliata de Perla Harghitei. Ambele firme respecta intocmai standardele ISO 9001 si HACCP in realizarea proceselor amintite, pentru ca toti cei interesati sa beneficieze de o apa de calitate superioara. De asemenea acasta companie pune la dispozitie clientilor sai si produse precum: cafea solubila Tchibo, cafea capsule Lavazza, ceaiuri, bauturi racoritoare si expresoare de cafea pentru birou.

Dozatoare de apa pentru o apa de calitate superioara

Aceasta companie pune la dispozitie clientilor sai, dozatoare de apa cu functia de incalzire si racire a apei si bidoane returnabile sau nereturnabile, cu diferite capacitati. Compania onoreaza comenzile venite din toata tara, asigurand transport gratuit al produselor comandate.

Cu ajutorul acestor dozatoare de apa, utilizatorii se pot bucura de un pahar cu apa rece (pana la 4 grade Celsius) atunci cand este cald sau de o bautura calda instanta, fara a mai fi nevoiti sa fiarba apa. Aceste aparatele isi dovedesc utilitatea in orice anotimp, dar si in orice tip de spatiu, fie ca este vorba de locuinte, sedii de firme, hale de productie, spitale, saloane de infrumusetare etc.

Modelele de dozatoare apa comercializate de aceasta companie sunt usor de utilizat, se incadreaza perfect oriunde, si sunt prevazute cu suport pentru amplasarea paharelor de unica folosinta. Bucurati-va de apa cu ajutorul acestei companii.

De asemenea puteti echipa biroul dumneavoastra cu aceste dozatoare de apa care sunt usor de folosit is au un design simplu si modern. Astfel, in functie de nevoile existente (dorinta de racorire intr-o zi calda sau placerea de a bea ceva cald, in timpul iernii), aceste dozatoare de apa pentru birou asigura satisfacerea deplina a angajatilor dumneavoastra.

Ce alte servicii va ofera firma Selrom Trading Company?

Mai mult, din oferta acestei companii nu lipsesc nici bidoanele cu apa imbuteliata confectionate din plastic sau policarbonat, cu valori diferite in ceea ce priveste capacitatea, apa ce poate fi plata sau minerala, aspect care de asemenea ramane la latitudinea clientului.

Pentru aprovizionarea cu cantitati insemnate de bidoane de apa pentru dozator, puteti apela cu incredere la Selrom Trading Company, furnizor de apa imbuteliata si dozatoare pe intreg teritoriul tarii.

Aceasta companie va propune bidoane apa dozator returnabile, confectionate din policarbonat, cu capacitati de 11 si 18,9 litri, respectiv bidoane apa dozator nereturnabile de tip PET din plastic, de 6 si 10 litri. Asadar, in functie de cantitatea necesara sau preferinte din punct de vedere al materialelor din care sunt fabricate bidoanele, puteti alege optiunea care indeplineste cel mai bine aceste aspecte.

Calitatea produselor furnizate, respectiv a serviciilor oferite, profesionalismul de care aceasta compania da dovada in onorarea comenzilor primite, raportul optim calitate/pret practicat si livrarea gratuita in toata tara sunt aspectele care au convins deja peste 2000 de clienti sa aleaga aceasta companie.

Pentru detalii sau comenzi nu ezitati sa luati legatura cu echipa companiei prin intermediul site-ului, al numarului de telefon sau al adresei de email si nu veti regreta.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.