Alemar Design iti ofera cele mai bune servicii de termoformare!

Termoformare-Bucuresti-J1mS2Atunci cand vine vorba de realizarea unor suporturi delicate care va ajuta la depozitarea unor alimente sau a altor obiecte, serviciile de termoformare oferite de Alemar Design sunt cele mai potrivite, deoarece pot indeplini aceste necesitati, tinand cont de cele mai inalte nivele de calitate.

Ce este termoformarea? Poate fi usor de dedus daca observam ca acest termen este format din doua parti: termo (care se refera la caldura) si formare (care se poate asocia cu procesul de realizare propriu-zis, de a da forma). Combinandu-le, tragem concluzia ca termoformarea reprezinta un procedeu prin care, cu ajutorul temperaturii si al presiunii, se realizeaza anumite obiecte. Dar ce obiecte si ce materiale sunt prelucrate? Alemar Design confectioneaza caserole sau diferite suporturi tehnice de care aveti nevoie, iar printre materialele care sunt supuse acestui proces de termoformare se numara: PVA, PS, HIPS, SET, ce pot avea suprafata lucioasa, mata sau catifelata. Acestea sunt provenite din import, iar calitatea lor ca si cea a echipamentelor pe care le utilizam este incontestabila si demonstrabila. Indiferent de nuantele cromatice pe care doriti sa le aiba obiectele finale ce trec prin acest procedeu, noi vi le putem oferi, la un raport avantajos calitate-pret.

Echipa Alemar Design executa servicii de termoformare de cea mai inalta precizie, realizand forme detaliate, bine definite cu contururi bine delimitate si cu un aspect deosebit. Tehnologia de ultima generatie de care compania noastra dispune ne ajuta sa va oferim doar produse care vor fi cu siguranta pe placul vostru.

Termoformarea va ofera si alte avantaje, precum: eficacitatea in ceea ce priveste limitarea ciclului de productie si eficacitatea in ceea ce priveste costurile de productie. Varietatea de forme a produselor termoformate pe care o realizam si rigiditatea pe care acestea o regaseste dupa racire va vor surprinde intr-un mod placut.

Compania bucuresteana Alemar Design va asigura servicii complete de proiectare, realizare matrite si stante, termoformare, stantare plana, debitare pe contur, imprimare, caserare si ambalare colectiva. Si un alt lucru demn de luat in considerare este ca oriunde v-ati afla, in tara sau pe teritoriu european, este posibila expedierea produselor termoformate.

Am reusit sa ne specializam, de-a lungul timpului in cei 7 ani de activitate, in prelucrarea maselor/materialelor plastice prin termoformare si credem cu convingere ca suntem capabili sa va satisfacem necesitatile, indiferent de complexitatea lor. Serviciile noastre au reusit sa ajunga si la clienti din vestul Europei, insa dorinta noastra este de a ne intensifica eforturile cu obiectivul de a ne extinde mai mult pe piata interna. Cu ajutorul nostru, preferintele si necesitatile voastre vor fi indeplinite cu succes.

Continua dezvoltare, servciile si produsele de calitate ne recomanda ca fiind partenerul ideal care va poate furniza solutiile cele mai avantajoase, care raspund exigentelor fiecaruia dintre voi.

Cu o echipa bine pregatita, ce detine cunostinte complete in domeniul in care activeaza, Alemar Design va intampina cu promptitudine si eficacitate, aspecte care nu vor putea fi contestate.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.