Alpin Air, mereu la inaltime!

Cauti o echipa de profesionisti care sa monteze antene GSM si 3G ori antene RF in cel mai scurt timp posibil ?

Nu stii unde sa gasesti o firma care sa-ti ofere servicii de alpinism utilitar in sectorul industrial si civil, servicii de site survey ori de alpinism utilitar in telecomunicatii ?

Vrei sa vopsesti silozuri, poduri, fatade cladiri, sa cureti fatadele din sticla si alucobond, ori sa repari tencuielile peretilor exteriori ?

Atunci apeleaza cu incredere la compania Alpin Air din Craiova – specialistul lucrarilor efectuate la inaltime !

Cu experienta in domeniu, firma foloseste tehnologii de ultima generatie, sistemul schelelor conventionale fiind inlocuit cu alte modalitati de catarare, prin intermediul tehnicii “double-rope”.alpin air

“Mereu la inaltime” – acesta este sloganul Alpin Air, compania care a reusit sa se impuna drept lider pe piata de profil din Romania !

Responsabilitatea si respectul pentru clienti sunt prioritare pentru profesionistii companiei craiovene, acestia finalizand cu succes, in timp util, toate proiectele partenerilor de afaceri.

Compania lucreaza doar cu personal calificat, toti angajatii acesteia detinand calificarile pentru lucrul la inaltime, lucru ce confera garantia si siguranta maxima lucrarilor executate la standarde europene.

Profesionistii Alpin Air sunt mereu la dispozitia clientilor, carora le ofera si servicii de consultanta, garantie si postgarantie pentru toate proiectele finalizate.

O atentie deosebita este acordata serviciilor de site survey, servicii aferente alpinismului utilitar. Atenti la toate detaliile constructiei, ca si la cele de executie, specialistii Alpin Air sunt apti sa implementeze in practica solutii viabile, potrivite cerintelor si caracteristicilor fiecarei lucrari in parte.

Serviciile de site survey efectuate de Alpin Air constau in:

  • Interconectarea echipamentelor
  • Verificarea posibilitatii alimentarii la tensiune electrica
  • Verificarea posibilitatilor de instalare a echipamentelor, amplasarea antenelor si suportilor, posibilitatile de impamantare, lungimile cablurilor, distanta si coordonatele geografice

Profesionistii companiei Alpin Air sunt in masura sa va ofere si servicii de montare panouri fotovoltaice, pozitionarea si amplasarea acestora fiind foarte importante pentru o buna functionare, la parametrii optimi.

alpin air 1De regula, panourile fotovoltaice se orienteaza spre sud, suportii de montaj ai acestora diferind de la caz la caz, in functie de invelitorile cu care sunt prevazute acoperisurile. Toate etapele de montare si instalare respecta intocmai cerintele proiectului, dar si standardele si regulamentele in domeniu, astfel fiind asigurata garantia lucrarii efectuate de echipele Alpin Air.

Persoanele desemnate sa monteze panouri fotovoltaice au experienta si instruirea necesara pentru a lucra sub tensiune, periodic acestea beneficiind de pregatire profesionala de specialitate pentru a se familiariza cu ultimele noutati in domeniu.

Alpin Air este firma care isi respecta promisiunile si executa toate lucrarile la termenele stabilite de comun acord cu partenerii sai de afaceri.

Ca o noutate in domeniu, compania craioveana a lansat recent pe piata un serviciu de consultanta online gratuit, menit sa vina astfel in intampinarea tuturor nelamuririlor sau intrebarilor venite din partea clientilor.

Alpin Air este prompta si corecta, raspunzand cu responsabilitate tuturor solicitarilor venite din partea partenerilor de afaceri: lucrari in locuri mai greu accesibile, la inaltime ori in conditii speciale de executie.

Pentru garantia unor lucrari bine executate, alege un partener pe masura !

Alpin Air, compania mereu la inaltime !

Contact :

Judeţ: Dolj
Localitate: Craiova
Adresa: str. Calea Bucuresti nr. 239A
Telefon: 0768 107 279
0747 358 107
Fax: 0351881182

In momentul in care veti contacta firma, nu uitati sa precizati faptul ca ati gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de reduceri de pret !

Citeste alte materiale interesante, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.