Alpin Air – servicii la inaltime!

Vopsire-silozuri-QoysKVopsirea silozurilor poate fi realizata cu ajutorul alpinistilor utilitari Alpin Air, ce executa acest tip de lucrari, bazandu-se pe experienta lor din acest domeniu. Acestia vor aplica straturi de vopsele care au rol de protectie anticoroziva si tratamente impotriva mucegaiurilor. Compania Alpin Air executa lucrari de inalta calitate cu costuri reduse. Silozul este un ansamblu constructiv destinat depozitarii materialelor granulate, cum ar fi cerealele, faina, semintele, minereurile, carbunii, cenusa sau cimentul. Depozitarea se realizeaza in elemente verticale denumite celule, pe un timp relativ indelungat, oferind totodata posibilitatea optima de manipulare si conservare.

Silozurile asigura o utilizare completa a spatiului, iar aerisirea si conservarea se face in cele mai bune conditii. In plus, descarcarea se face in mod natural, prin gravitatie si se previn astfel pierderile din timpul utilizarii altor procedee de depozitare. Silozul este realizat dintr-un cilindru volumetric cu nervuri de rigidizare, acoperisul este dispus in partea de sus pentru a fi protejat impotriva precipitatiilor. In plus, este prevazut cu elemente de deservire a silozului, sisteme de ventilatie, sisteme de control a temperaturii si sisteme de manipulare cu procesul de descarcare. Silozurile pentru depozitarea cerealelor sunt construite rapid si sunt accesibile pentru lucrari de reparatie, datorita constructiei simple de design. Silozurile ofera o mai mare rezistenta la insecte parazite, sunt perfect etanse la intemperii si determina mai putine costuri la intretinere. Silozurile pot avea dimensiuni variate, insa indiferent de dimensiune produsele sunt robuste si inovatoare. Flexibilitatea acestor silozuri este data de un numar aproape infinit de combinatii posibile in ceea ce priveste dimensiunile, inaltimea de evacuare si echipamentele de evacuare.

Alpin Air executa lucrari de vopsire a silozurilor cu ajutorul alpinistilor utilitari, iar prin aceasta metoda vopsirea silozurilor este mult mai rapida si eficienta decat cea prin schelele conventionale sau vechile sisteme de catarare. Astfel, suprafata silozului va fi vopsita in totalitate, fara imperfectiuni, chiar si in mediul exterior. Alpinismul utilitar a luat amploare in ultima perioada, oferind diverse servicii profesionale pentru spatiile inalte. Vopsirea prin pulverizare se efectueaza doar cu pistolul de vopsit ce functioneaza cu aer comprimat, folosind diverse lacuri si doar vopsele pe baza de solventi de calitate controlata. Vopselele aplicate sunt speciale pentru protectia rezervoarelor si silozurilor de stocare a produselor alimentare. Produsele sunt pe baza de rasini cu uscare la aer, fara solventi.

Alpin Air, cu sediul in Craiova ofera clientilor o gama variata de servicii in scopul satisfacerii tuturor necesitatilor acestora din acest domeniu. Compania utilizeaza tehnologii de ultima generatie, inlocuind clasicele schele cu modalitatile de catarare. Astfel, se realizeaza solutii rapide si flexibile destinate tuturor programelor de intretinere. Personalul este specializat in realizarea unor lucrari in locuri greu accesibile, iar raportul calitate-pret al serviciilor oferite este unul avantajos.

Compania Alpin Air asigura si servicii de consultanta, garantie si postgarantie pentru toate lucrarile efecturate pentru a garanta calitatea serviciilor prestate. Specialistii companiei sunt pregatiti pentru a face fata lucrului la inaltime. Pentru detalii si colaborari, contacteaza echipa Alpin Air care va raspunde cu promptitudine oricaror provocari. Beneficiaza de servicii la standarde inalte de calitate si solicita vopsirea silozurilor firmei Alpin Air.

 

 

 

Datele de contact ale firmei Alpin Air

Sediul firmei: Str. Calea Bucuresti, nr. 239A, Craiova, Dolj

Telefon: 0768 107 279

Email: office@alpinair.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.