Alsir Profesional – Iti tinem centrala pe ON!

Odata cu ridicarea monopolului CET-urilor, tot mai multi intreprinzatori particulari au venit cu solutiile centralelor termice de apartament, electrice sau legate la reteaua de gaz. Si bine au facut, caci sistemul vechi pierdea mai multi bani si tot atata caldura, golindu-ne buzunarele fara a ne umple locuintele de caldura tot timpul. Procentul celor care mai sunt racordati la CET-uri a scazut in ultimii ani la sub 28%, astfel ca blocurile de peste tot din tara au inceput sa-si arate “tunurile”. Cele bune, nu cele pe care ni le trageau providerii de energie termica. Si n-o spunem noi, o spun statisticile. Investitia nu a fost mica, dar a meritat toti banii, cu o astfel de centrala platesti doar ce si cat consumi, posesorii reusind sa amortizeze investitia fara a mai baga banii in buzuarele furnizorilor pagubosi.

alsirSunteti unul dintre cei de mai sus? Sunteti posesorul unei centrale termice nou-noute, achizitionata de curand? cei de la Alsir Profesional sunt gata sa v-o instaleze pentru a va bucura de confortul pe care vi-l creaza, odata cu apa calda de la robineti sau din calorifere. Intamplator sau nu, ati facut cea mai buna si cea mai de bani salvatoare investitie. Iar firma celor din Bucuresti va asigura, pe langa instalarea “ca la carte” a centralei, si de service-ul acesteia, daca ceva nu functioneaza sau functioneaza anormal.

Iar noi si cei de la Alsir Profesional suntem alaturi de voi si gata sa va ajutam in a va tine investitia functionala. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul instalatiilor si echipamentelor pentru constructii, firma Alsir Profesional din Bucuresti ofera montaj, reparatii intretinere si service pentru centrale termice, sisteme de aer conditionat, pompe de caldura, instalatii sanitare, instalatii de incalzire, instalatii de climatizare, instalatii frigorifice, instalatii electrice, instalatii de incendiu si nu numai.

Atunci cand cautati o echipa care sa remedieze toate problemele instalatiilor dumneavoastra cu profesionalism si promptitudine cautati-i pe internet la adresa simpla instalatorii.ro. Ii recomanda serviciile de calitate si seriozitatea cu care isi fac treaba cand vine vorba despre echipamentele dumneavoastra. Ii tine pe piata profesionalismul angajatilor si politica “clientul nostru, prietenul nostru”, astfel incat prezenta instalatorilor in casa dumneavoastra nu este una deranjanta sau incomoda, ci dimpotriva.

Daca sunteti mandrul posesor al unei centrale termice pe gaz beneficiati de service, montaj si intretinere prin aportul echipei Alsir Profesional din Bucuresti!

Daca sistemul dumneavoastra de incalzire intampina dificultati la functionare sau produce zgomote puternice este cazul sa apelati la sfatul si ajutorul specialistilor! Prin serviciile oferite, echipa Alsir Profesional va garanteaza functionarea impecabila a centralei termice si a instalatiei aferente. Lucrarile sunt efectuate folosind numai echipamente si materiale de calitate superioara care sa respecte standardele si normele impuse.

Pe site gasiti, pe langa serviciile si sfaturile oferite, si lista cu partenerii cu care colaboreaza firma Alsir: Immergas, Baxi, Buderus, Vaillant, Viessman, Ferolli, Junkers, Ariston, Bosch, etc. Iata si sfatul cu care speram sa va obisnuiti de acum incolo: in momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Alsir Profesional

Romania, Bucureşti, Bucureşti, Str. Pricopan nr. 7

Telefon: 0722 855 948

www.instalatorii.ro

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.