Alvis Comserv – magazinul unde faci economii

Sunteti in cautcutit taiat painearea unui magazin de unde sa va achizitionati diverse produse de uz casnic si menaj? Vreti ca magazinul acesta sa fie foarte aproape de dumneavoastra, pentru a nu strabate foarte mult drum? Doriti sa faceti si economie, cumparand obiectele de uz casnic ce va trebuie in locuinta dumneavoastra la preturi foarte avantajoase, mult sub pretul pietei? Am o veste buna pentru dumneavoastra, magazinul Alvis Comserv nu este foarte aproape de dumneavoastra, este chiar in casa dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe internet si sa va comandati, din gama variata de produse, ceea ce va trebuie in locuinta. Pretul produselor este mai mult decat avantajos, sloganul companiei fiind “magazinul care te ajuta sa faci economii”.

Compania Alvis Comserv s-a infiintat in anul 1997, principala sa activitate fiind cea de comercializare a produselor de uz casnic si menaj, realizate din materiale plastice, lemn si metal. In anul 2008, Alvis Comserv se indreapta si catre comercializarea produselor electrocasnice. Platforma online a magazinului este foarte usor de folosit, permitand utilizatorilor sa “rasfoiasca” prin gama variata de produse, iar prin 2-3 click-uri sa introduca produsele in cosul virtual si sa finalizeze comanda.

Dintre produsele companiei amintim urmatoarele: produse pentru baie, din ceramica, pentru gradinarit, de curatenie, pentru copii, parfumuri si odorizante, produse din inox, oale, cratite si ibricuri, iar lista poate continua.

Aveti nevoie, pentru taiatul painii, de cutite de foarte buna calitate, ergonomice si realizate din materiale rezistente impotriva coroziunii? Alvis Comserv comercializeaza o gama variata de seturi de cutite pentru taiat paine, realizate din otel inoxidabil. De ce sa alegeti aceste cutite pentru taiat painea, comercializate de Alvis Comserv, si nu altele?

  • Partile componente ale cutitului sunt asamblate perfect, fara rosturi. Din motive de igiena, cutitele comercializate de Alvis Comserv sunt realizate astfel incat sa nu existe o trecere intre maner si lama, iar lama acestora este conceputa astfel incat sa nu prezinte neregularitati, prevenind crearea de medii propice dezvoltarii bacteriilor;
  • Manerul cutitelor pentru taiat painea este conceput pentru a putea fi tinut in siguranta, prevenind alunecarea. Conceptul ergonomic al manerului si greutatea scazuta asigura folosirea cutitului in deplina siguranta;
  • Otelul inoxidabil confera cutitelor de taiat paine protectie impotriva coroziunii si oxidarii, astfel avand o durata de viata mult mai lunga.

La prima vedere, alegerea unui cutit pare a fi destul de usoara, insa, arta culinara cere anumite standarde pe care cutitele trebuie sa le respecte. Toate acestea sunt indeplinite de cutitele comercializate de Alvis Comserv , fiind produse de firme renumite pe plan mondial, precum Peterhof.

Cutitele pentru taiat painea comercializate de Alvis Comserv sunt foarte utile in bucatarie si se pot spala usor si in siguranta. Fiind realizate din materiale de calitate si prezentand ergonomia corespunzatoare, acestea pot fi folosite atat pentru uzul domestic, cat si pentru uzul profesional. Lama acestora este realizata in totalitate din otel inoxidabil, iar taisul este ascutit intr-o maniera ce permite folosirea lui pe perioade indelungate de timp, fara sa fie nevoie de o reascutire.cutit taiat paine

Date de contact:

Denumire firma: Alvis Comserv;

Adresa: Cluj, Cluj – Napoca, Str. Izlazului nr 18.,

Telefon: 0740 209 082 sau 0268 421 223.

Puteti citi un articol interesant despre sistemele de securitate, accesand link-ul urmator: http://www.articole-promo.ro/?p=3102 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.