Amicom Hidro Profesional – hidroizolatii de calitate

Apa, pe langa multiple beneficii pe care le aduce societatii, provoaca si numeroase pagube la nivelul cladirilor, fiind un agent agresiv cu efecte negative esentiale asupra constructiei, mai exact asupra elementelor principale cu care vine in contact:

  • aparitia mucegaiului si a igrasiei;
  • putrezirea elementelor de constructie;
  • posibilitatea de izolare termica este redusa;
  • materialele utilizate se degradeaza sub actiunea proceselor repetate de inghet-dezghet;
  • materialele sufera modificari importante in ceea ce priveste proprietatile lor fizico-chimice.

HidroizolatiiPentru ca efectele negative sus mentionate sa nu isi faca aparitia la nivelul unei constructii, este necesar ca aceasta sa aiba o hidroizolatie de calitate. Lucrarea de hidroizolatie, desi ca volum are dimensiuni mici, prezinta pana la urma o interventie costisitoare, fiind o lucrare extrem de pretentioasa si cu o mare raspundere. Defectiunile care pot aparea in urma efectuarii unei hidroizolatii de o calitate indoielnica are ca si consecinte principale degradarea si compromiterea cladirii respective.

In vederea obtinerii unei hidroizolatii de calitate, trebuie sa se tina seama de urmatoarele:

  • buna organizare a cadrului de munca si a etapelor de executie;
  • modul in care reactioneaza suprafata suport pe care se va efectua hidroizolatia;
  • calitatea materialelor utilizate in realizarea lucrarii.

Societatea Amicom Hidro Profesional din Bucuresti are ca si domeniu de activitate realizarea de termo si hidroizolatii  pentru cladiri. Echipa firmei este alcatuita din personal calificat si specializat si care are o experienta de peste 10 ani in domeniul montarii si realizarii de hidro si termoizolatii.

HidroizolatiiUtilizand cele mai noi tehnologii din domeniu, firma Amicom Hidro Profesional a reusit sa se adapteze constant exigentelor impuse de calitate si dezvoltarea continua a pietei. Beneficiati de o consultanta de specialitate, de recomandari tehnice si de transportul materialelor inclusiv pana la locul lucrarii, fara costuri suplimentare.

Daca veti apela la serviciile firmei Amicom Hidro Profesional veti putea beneficia de cele mai bune hidroizolatii in Bucuresti, datorita  echipei de specialisti a firmei si a materialelor de foarte buna calitate pe care le utilizeaza.

Personalul firmei Amicom Hidro Profesional realizeaza orice fel de hidroizolatie, pentru care foloseste diferite materiale si membrane de o foarte buna calitate. Hidroizolatiile pe care specialistii de la Amicom le realizeaza sunt profesioniste si ofera o garantie foarte buna de protectie impotriva posibilitatii de infiltrare a apei in interiorul locuintei dumneavoastra. Tehnologia de ultima generatie folosita, seriozitatea, eficienta si calitatea lucrarilor sunt doar cateva dintre atuurile profesionistilor de la Amicom Hidro Profesional, de care aveti nevoie pentru a va apara locuinta de efectele negative pe care apa le poate avea asupra ei.

Firma va sta la dispozitie in permanenta pentru a va sfatui si a va oferi consultanta in vederea efectuarii unei lucrarii de hidroizolatie de calitate, care sa reziste in timp si sa nu permita apei sa faca ”isi faca de cap” cu casa dumneavoastra.

Contact

Companie: Amicom Hidro Profesional

Tara: Romania

Judet: Bucuresti

Localitate: Bucuresti

Adresa: Str. Spinis, nr. 8

Telefon: 021.32.424.21 | 0744.903.866 | 0722.412.211

Fax: 021.32.424.21

E-mail: office_amicom@yahoo.com 

In momentul in care veti contacta firma, nu uitati sa mentionati faptul ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti sa cititi si alte articole interesante doar printr-un singur click aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.