AMT Servicii Craiova – servicii financiare de top!

Iti trebuie o expertiza financiara profesionala ori poate ai nevoie de diverse servicii de audit? Cauti un colaborator care sa iti poata redacta diverse acte juridice, ori care sa iti ofere consultanta juridica de specialitate pentru vanzari ori achizitii de companii? Ai de recuperat un debit sau o creanta si nu stii la cine sa apelezi?

Nu mai sta pe ganduri si apeleaza acum la un profesionist in domeniu, societatea AMT Servicii din Craiova!AMT servicii

Avand experienta pe piata romaneasca de profil, AMT Servicii practica un manahement de calitate, in cadrul companiei fiind inclusi numerosi consilieri juridici si avocati de renume din Craiova, care stiu sa faca fata cu succes tuturor provocarilor si solicitarilor venite din partea partenerilor de afaceri, indiferent ca aceasta vizeaza falimentele sau reorganizarile judiciare.

La AMT Servicii Craiova ai sansa sa colaborezi cu asociat-coordonatorul Florin Saftoiu, specialist cu experienta deosebita in domeniul auditului financiar, ce se poate mandri cu portofoliul lichidarilor si al reorganizarilor solutionate, dar si numarul activelor si creantelor recuperate, ori cu cel al contractelor incheiate cu  tertii.

AMT Servicii Craiova iti garanteaza valorificarea activelor societatilor aflate in insolventa si recuperarea creantelor detinute, toate lucrarile preluate si onorate pentru clienti fiind solutionate cu profesionalism, in scurt timp.

Apeleaza cu incredere la AMT Servicii Craiova ori de cate ori ai nevoie de diverse servicii profesionale in domeniul asistentei, consultantei si reprezentarii in fata instantelor de toate nivelele.

Profesionistii firmei craiovene sunt gata sa te ajute si cu reprezentarea si consultarea in relatiile diverse cu tertii, vizand incheierea contractelor comerciale, ori tranzactiilor de orice natura. Si tot la AMT Servicii Craiova poti apela daca ai nevoie de elaborarea diverselor acte ce au caracter juridic, ori pentru numeroasele cereri provind deschiderea formalitatilor si procedurilor de insolventa.

De ce sa alegi AMT Servicii Craiova?

Pentru ca firma are experienta semnificativa in domeniu, rezolvand sute de cauze de insolventa din Olt, Dolj, Valcea, Gorj, Mehedinti ori Teleorman. In plus, toti clientii sai beneficiaza de:

● Consultanta juridica, asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata de toate gradele si din toate judetele

● Consultanta juridica, asistenta si / sau reprezentare in relatiile cu tertii, la incheierea de contractelor comerciale, angajamentelor de plata, in procedurile de conciliere directa si la incheierea tranzactiilor de orice natura.

● Redactarea actelor cu caracter juridic si tehnoredactarea cererilor de chemare in judecata pentru toate domeniile

● Redactarea cererilor de deschidere a procedurilor de insolventa, contestatii si diverse alte cereri si activitati aferente legii 85/2006, indiferent de perioada – insolventa, reorganizare sau faliment

● Redactarea cererilor de dizolvare, inscrierea de mentiuni sau declararea de recursuri intemeiate in temeiul legii 31/1990, privind societatile comerciale

● Obligatiile de ‘a face’, pretentii, actiuni in revendicare si diverse alte cereri vizand dreptul comun

● Recuperarea debitelor, investiri cu formule executorii, puneri in executare si urmarirea dosarelor aflate in curs, pana la finalizarea acestora

La AMT Servicii Craiova beneficiezi de toate avantajele colaborarii cu lichidatorul judiciar Florin Saftoiu, specialistul care iti ofera servicii profesionale diverse:AMT servicii 1

• Consultanta in domeniul insolventei
• Intocmirea planurilor de reorganizare

• Reorganizarea afacerii si management interimar
• Inchideri operationale si/sau  lichidari administrative
• Lichidari judiciare
• Expertize privind activitati diverse din cadrul procedurii de insolventa

• Vanzari si achizitii ale companiilor aflate in dificultate

Profita acum de experienta unui specialist in domeniul judiciar, colaboreaza cu cel care iti garanteaza reusita proiectelor initiate, lichidatorul judiciar Florin Saftoiu!

Nu lasa nimic la voia intamplarii, lasa-i pe profesionistii AMT Servicii Craiova sa se ocupe de toate problemele tale!

AMT Servicii – servicii financiare de top!

Contact:

Judeţ: Dolj
Localitate: Craiova
Adresa: Str. Unirii, Nr 30
Telefon: 0251 415 330
Fax: 0251 415 330

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.