AMT Servicii- lichidator judiciar Saftoiu! Florin Saftoiu!

Se intalnesc din ce in ce mai des situatiile in care o afacere pornita bine sau o idee stralucita de afacere este sortita esecului. Indiferent ca este vina noastra ca antreprenori sau a vremurilor de criza pe care le traim, uneori trebuie sa acceptam ca “lunga boala” a unei afaceri poate fi si o moarte sigura pentru firma in cauza, ori nu ne dorim acest lucru.

florin saftoiuDe foarte multe ori, o buna reorganizare sau reorientare a societatii va poate salva firma de la insolventa. Cum faceti asta? Foarte simplu: apeland la un lichidator judiciar, persoana abilitata cea mai indicata la care sa apelati pentru astfel de servicii. Asa, veti usura “suferinta”, atat a firmei in cauza, cat si a dumneavoastra.

O astfel de persoana, un fel de James Bond al insolventelor, este domnul Florin Saftoiu, expert contabil, lichidator, auditor si evaluator. Numele dansului este legat de firma AMT Servicii, societate ce are ca scop solutionarea in cel mai scurt timp si cu eficienta maxima a tuturor problemelor care sunt aduse in atentia specialistilor. O sa ne oprim putin asupra echipei de la AMT, revenind ulterior la domnul Saftoiu si la personalitatea sa juridica, un om cu un CV impresionant.

Echipa AMT este formata din consilieri juridici si avocati, toti cu o bogata experienta in domeniul juridic, care ofera servicii ce consta in asistenta, consultanta si reprezentare in fata instantelor, reprezentare si consultanta in relationarea cu tertii pentru incheierea contractelor comerciale, pentru angajamentele de plata, cat si in incheierea tranzactiilor de orice natura. Aceeasi  echipa va poate ajuta si in elaborarea si tehnoredactarea actelor cu caracter juridic, a cererilor pentru deschiderea formalitatilor si procedurilor de insolventa, plus toate cererile care fac obiectul legii 85/2006.

Compania a luat nastere in anul 2006 ca replica a aparitiei Ordonantei de Urgenta a Guvernului, ce instituia organizarea firmelor in domeniul insolventei. Astfel, in urma numeroaselor solutionari in cazurile de lichidare si reorganizare, a reusit sa devina un lider pe piata firmelor cu activitate asemanatoare. Scopul principal al companiei, de la inceput si pana in prezent, este de a oferi cele mai bune servicii, complete si moderne, tuturor celor care au nevoie de un ajutor specializat si avizat in domeniu, fara a se face rabat de la standardele ridicate de profesionalism in domeniul prestarii serviciilor. Numarul de dosare de lichidare efectuate si situatiile de reorganizare solutionate in cele mai bunde conditii de AMT Servicii impreuna cu domnul Saftoiu, care a preluat carma in 2004, in calitate de administrator, cu atributii in reprezentare, supraveghere, supervizare, organizare si control, au propulsat firma pe pozitia de lider al companiilor de profil din acest domeniu. Nascut in 1960, domnul Saftoiu a a avut un traseu predestinat, absolvind in 1985 Facultatea de Stiinte Economice Craiova, specializarea “Economia industriei, constructiilor si transporturilor. Acesta este, insa, doar varful icebergului, calificarile domniei sale fiind diverse: audit, espert in contabilitate, fiscalitate, evaluare (evaluarea intreprinderilor, evaluarea proprietatilor imobiliare, evaluarea bunurilor mobile), management, drept, practician in reorganizare si lichidare, iar lista este departe de a fi inchisa.

Astfel, impreuna cu echipa pe care o coordoneaza, domnul Florin Saftoiu reuseste sa ofere solutii optime pentru firmele cu care a colaborat. Rezultatele obtinute, responsabilitatea, seriozitatea si rapiditatea cu care au fost intocmite toate cazurile primite, denota interesul si capacitatea domnului Florin Saftoiu de a coordona cu brio compania AMT Servicii, pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Insumand toate atributiile unui lichidator judiciar, domnul Florin Saftoiu alaturi de AMT Servicii ofera clientilor servicii de inalta calitate. Nu uitati, alegerea lichidatorului judiciar potrivit pentru activitatea firmei reprezinta o decizie importanta, atat pentru eventuala reorganizare a societatii, cat si pentru existenta ulterioara a acesteia. Caci, de dumneavoastra depinde daca puneti lacat pentru totdeauna afacerii pe care v-ati chinuit s-o ridicati sau deschideti usa unor noi oportunitati de business!

Companie: AMT Servicii
Ţara: Romania
Judeţ: Dolj
Localitate: Craiova
Adresa: Str. Unirii, Nr 30
Telefon: 0251 415 330
Fax: 0251 415 330

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.