AMT Servicii – rezolvarea litigiilor pe cale amiabila

Medierea, prin demedierefinitie, este o metoda moderna de rezolvare a conflictelor dintre persoane fizice sau juridice in vederea solutionarii litigiilor, fara ca aceste doua parti sa apeleze la instanta judecatoreasca. Terta parte are rolul de a investiga problema celor doua parti si de a rezolva-o pe cale amiabila. Terta parte poarta numele de mediator.

Mediatorii folosesc diferite tehnici pentru a deschide sau imbunatati dialogul dintre cele doua parti aflate in conflict, telul sau fiind ca acestea sa ajunga de comun acord la un consimtamant.

Cei ce beneficiaza la serviciile de mediere ale unei firme specializate pot beneficia de urmatoarele avantaje:

  • Costuri. In ciuda faptului ca un mediator percepe o anumita taxa de mediere a cazului, costurile si timpul sunt substantial mai mici decat in cazul in care procesul ar trebui sa fie inaintat in instanta pentru a se gasi o solutie. Decizia luata de o instanta judecatoreasca poate dura si cateva luni, pe cand un mediator poate rezolva problema in decurs de cateva ore, maxim zile, reducand astfel costurile si timpul ce-ar putea fi irosit ambelor parti.
  • Confidentialitate. In timp ce procesele sunt publice, serviciul de mediere ramane strict confidential. Singurele persoane ce vor cunoaste ceea ce s-a intamplat vor fi cele doua parti si terta parte, mediatorul. Aceasta confidentialitate este atat de puternica, incat nici instantele de judecata nu o pot “deturna”, exceptie facand cazuri de infractiuni grave, in care marturia mediatorului este cruciala;
  • Control. In cazul unor cazuri, solutia este foarte obiectiva, pe cand in cazul medierii partile conflictului pot ajunge la o solutie acceptata de ambele tabere.
  • Ajutor. Mediatorul este specializat pentru a ajuta partile aflate in conflict sa priveasca problema dintr-un punct de vedere neutru, pentru a se ajunge de comun acord.

Serviciile de mediere pot fi aplicate in rezolvarea problemelor din foarte multe domenii precum: familie, afacere, dispute publice, locul de munca, conflicte scolare si multe altele.

Firma craioveana AMT Servicii ofera clientilor solutionarea oricaror tipuri de probleme intr-un timp foarte scurt si cu o eficienta nemaiintalnita. Specialistii firmei sunt consilieri juridici si avocati ce au o bogata experienta in domeniul juridic si care ofera clientilor servicii ce constau in asistenta, consultanta, reprezentare in fata instantelor, mediere.

Firma craioveana a luat fiinta in anul 2006, ca urmare a unei ordonante de urgenta de presupunea o forma de organizare pentru firmele aflate in insolventa. De atunci si pana in prezent, firma AMT Servicii si-a facut usor loc in topul firmelor din acest domeniu, datorita leadership-ului de exceptie si a unei echipe formate din specialisti ce sunt devotati rezolvarii problemelor clientilor.mediere

Serviciile de mediere oferite de firma craioveana sunt de foarte buna calitate, terta parte fiind specializata si pusa la curent cu ultimele tendinte din domeniul medierii. Acestia pot rezolva litigii de famile, de proprietate, de succesiuni, de munca, penale, comerciale, practic orice fel de problema ce ar necesita interventia justitiei pentru “impacarea” celor doua parti.

La conducerea firmei AMT Servicii se afla domnul Saftoiu Florin. Dumnealui, datorita abilitatilor extraordinare de lider (organizare, controlare, automotivatie si flexibilitate) a reusit sa creeze o echipa formata din specialisti tineri si dinamici  ce conlucreaza perfect pentru obtinerea celor mai bune rezultate.  Avand cunostinte temeinice de contabilitate, notiuni de mediere, audit si fiscalitate, domnul Saftoiu Florin a pus bazele unei societati comerciale ce a ajuns in topul firmelor ce desfasoara acest tip de activitate.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.